10 dagar kvar

Om 10 dagar går min prövotid för Lanzo ut..
Kanske inte helt ordagrant, då ägarna sa att sägs det inget i samband med det, så förlängs den automatiskt. Men vi har ändå skrivit ett slags riktdatum. Lanzo har nu varit här i lite drygt två månader. Jag har köpt dressyrsadel till honom och mer ska införskaffas, bland annat min kollegas Prestigesadel som ska på omvärmning så den passar Lanzo. Jag har köpt både benskydd och luvor som Senco absolut inte använder. Jag har köpt täcken som Senco bokstavligt talat skulle drunkna i, haha.
Så lite omedvetet har jag väl kanske ställt in mig på att han ska stanna.

Jag tror också att det skulle kännas ofantligt konstigt att inte ha honom där. Han är ju min "biljett" till att kunna utvecklas mer, kunna göra alla de där mysturerna helt oberoende av något sällskap när och hur jag vill. För han är såpass trygg i sig själv för att kunna göra det, vi måste bara hitta varandra och bygga upp ett starkt förtroende för varandra först. Men vi är på god väg för det också.
Jag upplever dock inte att ägarna har bråttom att bli av med honom. De har sagt från första början att hemmet är det absolut viktigaste för dem, att han inte ska säljas vidare för att det inte stämmer mellan honom och ryttare. Generellt har han redan visat att han är en potentiell Josefine-häst.
Klart han har åsikter, men gör oftast allt jag ber honom om. Han är ungefär som Senco, fast med liiite mer vilja och i någon storlek större 😉

Så vi får väl se, planen är först att ägarna inom en snar framtid ska få komma hit och hälsa på Lanzo. Se hur vi har det, hur han har det och hur han mår. Och troligen ska också dottern rida honom lite och visa lite små "tips och trix" jättekul och supernyttigt för mig 😉 Därefter får vi se hur vi tar vidare det hela. Skulle ju inte kunna tänka mig att lämna ifrån mig honom nu. Han är min lilla bebis nu ju, hihi.

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
hoppas verkligen att han stannar!! 😊
nouw.com/brieditiseventing
Anita,
Han är så fin 😃
siliiins.blogg.se
Emelie Andersson ,
Kunney,
Hoppas verkligen att du får ha kvar honom 😊
bimbolie.blogg.se
emelie andersson,
Jag vet dessutom att han kommer stanna hos dig, ni är så bra tillsammans 😊
emeliiiiieandersson.blogg.se/