17 år!

Nu är jag alltså 17 år! Känns helt ärligt inget speciellt. Känns precis som igår, eller för en vecka sedan. Och sen så händer det inget speciellt då man blir 17 heller. Som till exempel, när man blir 16 då får man lov att övningsköra. När man blir 18 får man ta körkort och man blir mer vuxen då mer ansvar automatiskt tillkommer. Men när man blir 17 händer liksom inget, eller mjo. Man är ju ett år närmare 18. Haha antar att det är så man får tänka! ;)
__________________________________________________

Ska snart till skolan iallafall. Skulle egentligen gått lång dag idag. Har fyra lektioner men nästan varje lektion ligger på närmare två timmar. Så det är verkligen en dödar dag! Men, svenskalektionen är inställd. Och sista lektionen som vi ska göra prov på flyttas då upp till 12.30. Och eftersom att det är prov så får man sitta hur länge man vill beroende på hur mycket tid man själv känner att man behöver. Så kan bli en tidigt dag ändå! :)

Min syster ska iallafall hämta mig då jag är färdig och då åker vi hem och gör smörgåstårta. Vilket är mer eller mindre det sista som ska göras inför kalaset som är imorgon. Självklart ska det ju städas och småpiffas lite i huset. Men annars så är allt klart. Denna helgen har jag också hästarna att sköta om. Nu när mamma inte bor så nära stallet där hästarna är så blir då det mycket svårare. Men man får pussla lite så går det nog! Hoppas ni får en bra fredag, får tack vare inställda lektioner och grejer så känns det som en möjligt bra födelsedag faktiskt hihi. Puss!

Gillar

Kommentarer