200 dagar

Idag är det 200 dagars jubileum för mig. Bott i mitt egna hem så länge redan. Hur galet?
Har lärt mig ofantligt mycket på denna tiden verkligen. Framförallt mycket om mig själv. Har blivit mycket vuxnare och tänker på ett helt annat vis. Resonerar annorlunda och har fått möjlighet för att växa i mig själv. Saknar absolut fortfarande samhörigheten och den här lilla ”bubblan” tillsammans med mamma och lillebror. Det kommer jag nog alltid att göra men samtidigt har det ändå blivit så himla bra med allt. Bor på ett vis ändå hemma då detta stället alltid varit i familjen då vi spenderat alla somrar där.

För tillfället bor Emelie hos mig men hon är på vippen att flytta ut till eget igen. Exakt när det blir är fortfarande lite oklart men det lär bli väldigt snart då hon har kontakt med en, har varit prat om i början på nästa månad. Så när jag bor ensam igen så har jag några punkter som jag verkligen ska försöka sikta på:

- Bli bättre på att ha bra mat hemma. Det har verkligen gått i perioder. Ibland har jag varit superduktig och sen har det varit stunder då jag knappt haft bröd hemma. Och det beror enbart på dålig planering och brist på engagemang. En välfylld frys och ett bra fyllt kylskåp tar ändå sin tid att bygga upp. Samma med skafferi, det har jag ganska nyligen fått en rätt stadig nu. Och jag har bott här sedan i november, haha. Sen är det såklart lite en balansgång. Jag som ensam äter kanske inte så mycket så att ett välfyllt kylskåp med massa färskmat är nödvändigt. Men mellanmål, frukt och sallad behöver framöver vara något som finns.

- Börja renovera ”matsalsrummet”. Det har stått lite på vänt sedan jag flyttade in. Är egentligen bara att få tag i en elektriker som kan koppla bort strömmen i det rummet. Sen är det bara att köra. Har och är fortfarande mycket annat som måste hinnas med, speciellt utomhus vilket man hellre är nu när det börjar bli varmare. Men samtidigt så vill man kunna använda det rummet till hösten sen när man vill vara inne och mysa mer.

- Färdigställa alla mina småprojekt. Har påbörjat lite smått i nästan varenda rum faktiskt. Badrummet har jag ju haft lite på vänt då jag inte vetat hur jag vill ha det. Men nu tror jag att jag vet så nu är det bara att hitta de detaljerna som jag saknar. Har återigen snart två gästrum, dessa ska jag fixa med också så att de blir hemtrevliga och inte bara är två tomma rum. Mycket går ju att fixa med sånt som redan finns här hemma, det märkte jag ju då vi skulle tömma det ena rummet till Emelie när hon flyttade in. Så opersonligt och tråkigt som det var då ska det inte bli igen. Tror att det också är en sån sak som höjer trivseln i huset för mig.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Man lär sig sjukt mycket av att bo ensam och i sitt egna! 😍 du har det som sagt så himla fint! ❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Men åh tack snälla 😍❤️
nouw.com/jlandgrens
Louise,
Man växer sjukt mycket av att bo själv! Va mysigt det ser ut! 😃
louiseelinore.com
Ida,
Åh så länge du har bott i ditt egna ja!! Förstår att man lär sig såå mycket, är så taggad och redo på att flytta hemifrån nu! Får verkligen hoppas att de blir till höst då pandemin har ju ställt till de.. men ska försöka göra allt i min makt haha!
idanilssonphoto.se
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det är helt galet hur fort det går!! Det är så mycket mer nyttigt än vad jag kunde föreställa mig, på alla nivåer. Hoppas verkligen att pandemin lägger sig snart så du kan få dig ditt egna med. håller alla tummar!❤️
nouw.com/jlandgrens
Anita ,
Underbart!! <3
siliiins.blogg.se/
My,
Så Härligt att du bott där i 200 dagar! Så fint 😃 <3
www.mynordqvist.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Sjukt vad fort det går?! Och sen att ha något eget tror jag är väldigt nyttigt och man lär sig en hel del liskom, både att planera och sen tänka utanför boxen om man tänker på renovering och göra om liksom :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det har och är väldigt nyttigt. Trivs allt mer och mer med det också. Har ju gått mycket mer över förväntan, haha!😀
nouw.com/jlandgrens
Sara,
Vad härligt <3 kul att ha lite projekt på gång hemma <3
www.aamaziing.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Tycker fortfarande att det kan vara lite knepigt att köpa rätt mängd mat, framförallt när det är fråga om färska varor då jag alltid oroar mig för att jag inte ska hinna äta upp det och det ska behöva slängas.
nouw.com/jossustravelpics
jlandgrens
jlandgrens,
Ja där är jag exakt likadan! tycker det är jättesvårt.. Ibland är jag supersugen och det kan bli för lite mot det jag handlat. Och ibland äter jag knappt något alls av det jag varit duktig och handlat hem och får då tyvärr kasta.. 😟
nouw.com/jlandgrens
Amanda (Swedish Passport),
Åh, lycka till med allt du vill göra! Finns ju få saker som får en så inspirerad till matlagning som ett fullt kylskåp med en massa gott 😉
swedishpassport.com
jlandgrens
jlandgrens,
Eller hur! Svårt att få någon inspo till god mat om det är nästintill tomt, haha!
nouw.com/jlandgrens
amandassofi
amandassofi,
Det här med småprojekt som ska färdigställas känner jag igen hehe
nouw.com/amandassofi