21 hemlisar om mig

1. Jag börjar sjukt lätt tycka om personer. Har med andra ord ganska lätt för att bli kär så länge personen bara är inom min "radie" för vad som är pojkvänsmaterial.

2. Jag är ingen sådan som tror på vad alla andra säger om en människa utan vill helst skaffa mig en egen uppfattning om personen ifråga innan jag tänker och tycker något.

3. Jag har ofta, väldigt ofta, extremt kalla fötter. Var någon som sa det berodde på dålig blodcirkulation? Haha.

4. Jag skulle kunna leva på kyckling, kycklinggrytor, majs, tacos, nudlar och choklad.

5. På tal om choklad så äter jag oftast en liten chokladbit efter maten och med sked ur Nutellaburken. Just Nutella-ätandet händer sällan efter maten.

6. Jag började äta mini-piller drygt en-två månader innan jag och min dåvarande pojkvän blev tillsammans.

7. Jag har alltså ätit mini-piller i mer än två år.

8. ...Det var dock inte endast av anledningen för att jag skaffade pojkvän som jag då ville ha mini-piller, utan för att jag hade en sådan extrem mensvärk. Visste inte var jag skulle göra av mig själv, blev sjukt illamående, kallsvettig, gjorde ont om jag så stod, satt eller låg ner. INGET fungerade. Knappt ens värktabletter..

9. ...Mamma köpte hem en rad olika (konstiga) värktabletter men min syster låg på med att det bästa kanske vara att skaffa p-piller eller liknande.

10. ...Det blev mini-piller istället för p-piller av den anledningen att vi har hjärtproblem i familjen och p-piller har lättare att framkalla blodproppar och liknande (om jag inte minns helt fel). Men de har trots det i princip samma funktion.

11. Jag drömmer om en till häst och även en hund. Någon dag ska dessa två uppfyllas.

12. Det första jag oftast noterar på pojkar är deras händer, haha.

13. Jag har haft två kaniner vid namn Walle och Pompe. Dessa köpte jag själv men hade de bara i knappt ett år.

​​♡♡♡

14. Dessa kaniner gjorde jag SÅ tama. Jag köpte de som bebisar (precis leveransklara) och hade uppe dem typ jämt och gosade. De fick även vara med in och gosa i sängen på kvällarna ibland hihi.

15. Vi har även haft två Sankt Bernhardshundar. Dock inte samtidigt.

16. Jag väljer hellre en mysig hemmakväll istället för att gå ut och festa.

17. Jag skulle nog inte kunna tänka mig ett till distansförhållande. Visst om nästa förhållande kanske börjar på det viset, men ambitionen är i så fall att flytta ihop ganska så snart, med förutsättningen att han är rätt, givetvis.

18. Jag började säga ganska så tidigt att jag ville bli kriminaltekniker. Dock så la jag det lite på is då jag började tvåan på gymnasiet. Så då hade jag haft den "drömmen" extremt länge och när jag plötsligt kände att jag inte riktigt ville det så kände jag mig lite vilsen.

19. Jag är väldigt dålig på att unna mig själv saker. Unnar mig hellre saker till Senco exempelvis.

20. Jag vet ärligt inte när jag unnade mig ett klädesplagg senast, haha.

21. Pärlor är en stor favorit. Pärlarmband och pärlörhängen är stora favoriter hos mig! Och jag har mycket av det, hihi.

Gillar

Kommentarer

my,
Roligt att läsa 😃
monkiapa.blogg.se/
Viktoria Eriksson,
intressant att veta mer om dig! så söt 😊 kramar
vickons.blogg.se
Emelie Andersson ,
Åh så lika vi är! Maten som du skrev kan jag också leva på, kyckling och majs alltså!! 😊
Drömmen om häst och hund är likadant! Samma sak med att unna sig själv, mycket roligare att köpa tillväxten ju 😊 jag väljer också hellre en hemmakväll med massa mys.
Killars händer noterar jag också bland det första. Nu tog jag bara upp några, men så lika vi är <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Anita,
Trevligt att läsa finis!! <3
siliiins.blogg.se