21 januari

Får väl börja med att säga godmorgon, haha!
Satt som jag nämde igår och skrev lite grejer som jag sedan ska göra till inlägg. En av 'inläggen' som jag har påbörjat är om lite mål osv med bloggen. Ska dela med mig av det när det är fädigt. Så kanske när jag kommer hem sen igen. Annars dyker det nog upp imorgon!

Datan är laddad, mobilen är laddad, ett nytt schema att följa - är lite laddad för skola idag faktiskt. Vi har ju nytt schema från och med idag och börjar då med två dubbelpass med naturkunskap. Och slutar tidigt tre dagar i veckan. (Som det ser ut nu iallafall, sånt kan ju tyvärr ändras lite sisådär titt som tätt under ungefär två veckors tid innan schemat blir helt fastställt tyvärr.) Så denna terminen ska vi väl förhoppningsvis börja med lite mer labrationer och sånt. Tycker läraren var lite lat förra terminen, han körde knappt på några genomgångar och han tog typ aldrig ut dubbelpassen på fredagarna. Visst fick vi ju sluta tidigare då, men haha jaja. Nu ska jag äta frukost och sen dra mig ner till bussen.

Det kommer komma iallafall ett tidsinställt under dagen så får vi hoppas att jag kan göra några fler då jag är i skolan. Lär väl ha en liten rast på minst en timme för har språk som sista lektion på schemat på måndagar även denna termin. Så då hinner jag nog!
Ha en bra måndag kära läsare! :)


Gillar

Kommentarer