5 morgontips till er!

Är du som jag super morgontrött? Här får ni några tips som funkar för mig :D

Lägg fram kläderna du ska ha på dig kvällen innan. Jag är sån som helst sover så länge det bara går. Och kan stå framför garderoben och slösa massor av minuter och bara stirra rakt in i garderoben för att jag inte alls vet vad jag ska ta på mig. Vilket till slut kan bli stressigt eftersom att jag sover eller ligger kvar i sängen till verkligen sista stunden. Har man då lagt fram kläder är det bara att ta på sig det och sedan klart!

Skölj ansiktet. Gå till badrummet och friska upp ansiktet med ansiktsvatten eller bara vanligt vatten. Känns lite mer uppfriskande!

Släpp in ljus i rummet. Funkar ju bäst nu när det blir allt mer ljusare. Men ja, man vaknar till mer och lite snabbare om det är ljusare.

Sätt på lite musik. Sån musik som du får energi av. Är du som jag och inte kan gå en dag utan att ha lyssnat på musik så lovar jag att du kommer bli lite piggare av att ha igång lite musik då du fixar dig framför spegeln!

Och viktigaste av allt, glöm inte att äta frukosten. Vet super många som faktiskt skippar att äta frukost för att dem 'inte hinner'. Asså frukost är ju det viktigaste målet på hela dagen. Sen kan jag ju självklart förstå om det finns dem som bara inte kan äta så tidigt på morgonen. Men man får nog ändå försöka få i sig något så att kroppen kan komma igång! Mat är bra :D

Gillar