Alla hästmänniskor!

Det finns ju massor av grupper och gilla-sidor på Facebook där man kan se och lägga upp annonser på hästar som säljes och köpes. Och saker som dem efterlyser och saker som dem säljer som är hästrelaterat.
För inte så jätte längesedan så gick jag med i en grupp som är för varmblod och kallblodstravare, vilket är lite roligt. Där kan man lägga upp annonser om man ska sälja häst eller om man söker häst. Men man kan också bara diskutera saker, fråga vad andra har för tankar och åsikter om vissa saker. Eller bara lägga upp en bild på din häst, "såhär såg vi ut på dagens ridtur" Och det tycker jag är extremt roligt att få ta del av.

Då tänkte jag att det kanske borde vara någon grupp för alla hästar? Och inte bara specifikt på någon ras. Utan alla. Alltså ponny, häst, varmblod, kallblod, travare, fullblod och allt vad som nu finns! Så då ordnade jag det, så nu finns det en grupp där du kan lägga ut en annons om du så ska sälja din häst eller är ute efter en. Eller kanske behöver du köpa en sadel, benskydd eller något annat och vill göra det lite billigare än i butik? Testa då efterlysa det i gruppen! Eller du kanke bara har någon fråga som du vill höra andras åsikter om? Ställ det i gruppen! Här finns det plats för alla.

Vad säger ni? Självklart kommer det ju vara lite segt nu i början då gruppen är nystartad. Men hjälps vi åt och delar och så, då blir vi större! Så gå med du med!
Klicka på bilden nedan för att komma till Facebook-gruppen! :D

Gillar

Kommentarer