Alla hjärtans dag 2014

Bilder från alla ♥'s dag, tagna med iPhone 5s!

Alla hjärtans dag började med att klockan var ställd på 7.25 för att jag skulle släppa ut hästarna. Men vädret var mulet så jag gick och la mig och ställde om klockan till 8.20 istället, och då åkte jag bort till stallet och tog ut alla fem hästarna. Sen gjorde jag i ordning stallet, så att det bara var för dem att ta in hästarna.
När jag kom tillbaka hem igen sen så låg Oliver och kollade på OS i sängen. Och på alla hjärtans dag får man ju vara lite extra kärleksfull, så av mig fick han en Marabou chokladask och ett litet brev. Av honom fick jag ungefär detsamma, fast denna gången var han värst! Bilder och vad jag fick får ni se sedan! ;)

Resten av dagen tog vi det ganska så lungt. Huset var någorlunda städat så det var inte så mycket som behövde städas. Dammsög gjorde jag och det gick på sisådär 10 minuter, sen var det bara att börja med alla "förberedelserna". Som ni ser på den första bilden så gjorde vi en slags drink, och sen gjorde vi potatisgratäng och stekte fläskfilé. Och eftersom att det var alla hjärtans dag så skulle vi egentligen haft chokladpudding till efterrätt, med ett hjärta i mitten liksom. Men jag trodde att vi hade chokladpudding hemma, fast det hade vi inte, sååå ja. Det blev tyvärr ingen efterrätt ;)
Men dem verkade himla nöjda ändå. Efter maten så började vi spela våra spel och ytterligare någon timma efter det så kom även Beata (hon kom tyvärr inte med på någon bild..) och det var himla trevligt måste jag säga!

Dagen efter så åt vi alla frukost tillsammans, och därefter bestämde vi sedan att vi skulle hem till Marcus. Och vad vi gjorde där och så, det har jag redan berättat så det behöver jag inte skriva igen haha ;)

Gillar

Kommentarer