Alla hjärtans dag

Hej på er fina!
Hann inte alls med att blogga igår. Så får önska er en fin alla hjärtans dag i efterskott, haha! Jag spenderade den med Emelie på Ikea. Där köpte jag mig äntligen min byrå som jag länge suktat efter. Det blev otroligt bra verkligen, ni ska såklart få se lite senare!
Red också ut för första gången i onsdags tillsammans med en tjej i stallet. Underbart att få komma ut på en tur verkligen. Känns lite sådär att jag snart stått där i ett år och det onsdags var första gången vi red ut. I normala fall är ju jag verkligen den som gillar att rida ut och prioriterar det mycket. Men så kan det bli. Hädanefter får vi helt enkelt bara försöka ta igen det och göra det bättre framöver.

Känner mig för övrigt väldigt hängig idag. Finns en hel rad med grejer jag egentligen skulle vilja och behöva göra, men orken finns liksom inte helt till. Låg kvar i sängen fram till klockan ett liksom, haha.. Ska iallafall ta tag i lite blogginlägg och kommentarer här. Stallet tar jag ikväll för fredagskvällar brukar man vara ensam i stallet. Så då ska jag slutföra en vlogg jag påbörjat. Spännande va 😉 Vi hörs lite senare, kram!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Hoppas du hade en fin dag igår 😊
nouw.com/simonandersson
johnssons
johnssons,
Låter som en mysig dag❤️
nouw.com/johnssons
nwistrand
nwistrand,
Så kul med en sväng till Ikea och äntligen få köpa något man tänk ett tag 😃
nouw.com/nwistrand
Sara,
Så härligt med uteritt <3
www.aamaziing.se
Yasmine,
Vad roligt att du fick byrån du velat ha! 😃 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Amanda,
Åh vad mysigt med hästar! 😍 hoppas du mår bättre och känner dig piggare i morgon!
amandalarsson.nu
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Kul med en vlogg, hoppas det gick bra och att du fick en bra kväll!
maddisenj.se