Äntligen fredag

Äntligen landat hemma och kan ta det lite lugnt. Nu är det helg och för en gångs skull har jag en ledig helg även om den kommer innehålla plugg, en del stalltimmar och antagligen en utgång imorgonkväll.
Ikväll ska jag däremot ta det lugnt, blogga lite och mysa framför tvn. Slutade tidigt i skolan idag och begav mig hemåt direkt efter med en del papper och grejer som måste gås igenom under helgen. Har också varit och motionerat Senco, mockat och fodrat för alla hästar. Efter gårdagens ridpass så visste jag faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig av han idag. Det är extremt svårt att veta just nu om han kommer vara seg eller om han kommer vara tusen gånger piggare än vad han var i jämförelse mot gårdagen. Jag klagar visserligen inte - för det är extremt roligt att han mår så bra som vad han gör och att han har den energin. Men tog det relativt lugnt idag så att han skulle få sträcka ut sig i sin egna takt i trav och vi körde enstaka kortare sträckor i kortgalopp. Imorgon kommer det bli lite mer krav igen och inför söndag har jag inte riktigt bestämt mig ännu. Kanske en promenad, en go barbackatur eller en vanlig tur som en genomkörare i alla gångarter. Tyvärr beror mycket på vädret, har hört att helgen ska innehålla regn..

Men skulle det bli regn under helgen har jag ju ingen ursäkt till att skippa putsa på utrustningen. Haha det är ju SÅ tråkigt! 😉
Canon EOS 600D 18-55mm

Gillar

Kommentarer