Äntligen fredag

Fredagen är kommen och det väntas efter jobbet idag, fyra dagars ledigt på rad! Ska bli väldigt skönt med en helt ledig helg, de senaste helgerna har jag jobbat en av helgdagarna men denna helg är det ledigt på lördag och söndag. Mamma ska ha ett litet kalas hos mig imorgon på eftermiddagen, men det är bara närmaste familjen för att äta lite tårta då mamma nyligen fyllde jämt. Jag älskar ju verkligen när hela familjen kan umgås och träffas så, som de flesta av er som hängt med här ett tag säkert redan vet.

Dessa fyra dagar ska jag greja en del här hemma tänkte jag. Först lite allmän städning imorgon på förmiddagen så det är fint inför när familjen kommer. Sen på söndag ska vi till familjens verkstad för att greja med lite ved och jag ska få på vinterdäck på bilen. Har känts lite osäkert på morgnarna det senaste då man aldrig vet hur väglaget är lite tidigare på morgonen. Om det är frost osv. Som tur är så har det varit väldigt milt och behagligt ute det senaste. Idag var det nästan varmt exempelvis. Tror tyvärr inte att vi får någon större vinter i år heller.. Men hålla tummarna går ju absolut!


To do list

> Ta tag i flyttlådorna uppe i hallen. Pinsamt nog har jag faktiskt två flyttlådor i min hall på ovanvåningen som stått där sedan jag flyttade in. Dessa två lådor innehåller dock typ bara cd-skivor, kort och lite annat sånt som jag ändå inte helt vet vart jag ska göra av. Så tanken är att gå igenom det lite bättre och sen ställa undan det där det står lite bättre till.

> Kolla igenom gamla kort från mormor. Mitt hörnskåp i matrummet kommer ju från min mormor, så har fått en liten idé om att ha en eller två bilder på mittdelen av skåpet. Antingen mormor och morfars bröllopskort eller kanske en fin ögonblicksbild med de två. Ska se vad som finns helt enkelt, finns en hel del bilder. Så glad för det! Undra hur det blir sen när min generation blir gamla, får man gå igenom kamerarullar på gamla telefoner då? Haha.

> Städa badrummet ordentligt. Känns som jag ofta städar i badrummet men det blir så lätt och fort dammigt på kommoden och hyllan strax under spegeln ovanför. Varför blir det så? Drar ofta över med trasa på de ställena där de syns tydligt men en grundlig städning behövs med avtorkning av väggar, golv och duschväggar. Tänkte även kolla igenom lådor och kanske rensa lite.

> Blogga. Jag har egentligen såååå många inlägg i huvudet men har bara inte fått tid till att kunna sätta mig ner och skriva något. Min dator funkar ju lyckligtvis att använda för att blogga med, även om det verkligen är i behov av en ominstallering. En killkompis kikar på lösning på det men det verkar vara lite krångligare än tänkt då jag givetvis slarvat bort skivan för att kunna installera om den och den inte verkar vilja gå med på en ”bakväg”. Så vi får se hur det löser sig! Behöver ju även fått redigerat klart renoveringsvloggen. Den är jag riktigt spänd på att lägga upp =)

> Fota. Ska försöka bli bättre på att ta bra ögonblicksbilder. Fota fina detaljer som jag är nöjd med här hemma och dela med mig av sånt som jag har köpt och är nöjd med. Gillar själv den typen av inlägg, ännu mer när det är egentagna bilder och inte bilder från hemsidor osv. Så lite sånt behöver jag ta mig tid för att fixa med.

Himlen var så otroligt vacker när jag kom ut från jobbet igår!

När jag kom hem från jobbet gjorde jag köttbullar, kokade potatis och gjorde ett litet ihopkok på brunsås. Blev faktiskt riktigt bra, och gott!

Gillar

Kommentarer

Enna,

Låter som en härlig to do list 😊 Hoppas du får en härlig helg !

sayyeastofashion.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla smarrigt med köttbullar 🥰 låter bra med fler bilder! ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Hemmagjorda köttbullar är för himla gott😍
nouw.com/jlandgrens