Äntligen måndag

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg. Min har som sagt innehållit jobb och en snabb tur till A. Var hemma igår igen och kunde för första gången på väldigt länge få lägga mig i min soffa helt ostört och bara vara. Hade egentligen SÅ mycket grejer som jag egentligen borde ha gjort istället, men äh. Det springer ju inte direkt ifrån mig, så tog mig faktiskt tiden till att bara få vara igår och det var riktigt skönt.

Sitter nu på jobbet och ska strax öppna butiken. Jobbar till 18.15 ikväll och direkt efter det ska jag och Emelie åka ner mot Skåne. Ångrar lite nu att jag inte packade med mig min kamera, men samtidigt tar dagens telefoner sjukt bra bilder ändå, så det kanske går bra oavsett. Har jag tur så kanske Emelie vill ha med den så vi kan åka inom och hämta den iallafall, haha. Vi stannar där till torsdag och det ska verkligen bli så mysigt. Beppa (mammas man) har en granne som har två hästar som verkligen bara går in och ut mellan hage och stallet ska få massor av kärlek. Gör så ont i hjärtat att folk vill ha hästar bara för att. Det är ju så mycket mer som krävs dagligen.. Menmen! Så pälsglans, bra borstar och lite godis ska med till dem också. Så jag får stillat min hästabstinens något.😉

Känner mig sjukt taggad på att blogga nu, så ni kommer få ta del av dessa dagar flitigt. Lovar! Vi hörs senare eller imorgon. Kram

A som kom med mango till mig igen hihi. Vad tycker ni om hans lakan förresten? Typiskt kille va? Haha! // Gjorde egen milkshake igår när jag lyxade till det och tog en kväll helt ledig. Blev supergott!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh, ha det verkligen så bra i Skåne nu vännen!! Hoppas också det gått bra på jobbet idag?! Stor kram vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
My,
Låter som de två hästarna kommer leva livet när du kommer!!! 😃 <3
mynordqvist.se
Louise,
Va kul att du är taggad på att blogga! Mango är det bästa som finns! 😃
louiseelinore.com
Sara,
Gud vad skönt o bara vara ibland o ta det lugnt <3
www.aamaziing.se
Hilma
Hilma,
Vad mysigt att åka till Skåne! Vill också dit hihi 🥰 Och låter toppen att du är på blogghumör, ser fram emot många inlägg 😉❤️ Kram fina du!
nouw.com/hilma
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh mango 😃 bästa! Hoppas ni får det superbra i Skåne! <3
nouw.com/emelieanderssoon
Anita ,
Åh, manog är såååå gott!!! 😊 Njut!!
siliiins.blogg.se/