Äntligen snart helg

Det har varit en tuff vecka för mig. Dåligt med sömn, tuffa arbetspass och stor brist på att få i mig ordentlig och bra mat. Dock är jag riktigt stolt över mig själv för att jag mitt i allt detta efter jobbet en kväll begav mig ut på en 4km lång promenad i rask takt. Joggade faktiskt lite mindre sträckor också. Detta trots att jag flertalet gånger under den dagen försökte komma på någon rimlig anledning att strunta i det. Men lyckades ändå att till slut varje gång komma fram till att jag skulle göra det ändå.

Jobbar fram till 16 idag, sen tar jag långhelg faktiskt. Bytte pass med en kollega nästa vecka så blev även ledig på måndag, så det blir hela tre dagar ledigt på rad. Det ska bli så skönt! Behöver verkligen det nu känner jag. Så vad ska jag göra under mina lediga dagar då? Jo, ikväll är jag bjuden på mat hos en killkompis. Så jag hoppas att energin räcker hela dagen så att jag orkar åka dit. Imorgon ska jag hjälpa till med lite ved som min bror har sågat ner. På kvällen sen är det fest! På söndag ska jag bara ta det lugnt, göra minsta lilla verkligen. På måndag ska jag städa, tvätta och fixa hemma. Göra lite matlådor och förbereda för nästa vecka med nya jobbpass.

Är ju förresten alla hjärtans dag idag! Hittar ni på något speciellt? Själv har jag tänkt att överraska min mamma med en blombukett sen efter jobbet.❤️ Kram!

Bästismys häromkvällen❤️

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Så fint att överaska mamma din med en blombuket <3
nouw.com/amandassofi
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad mysigt! Bra gjort av dig med 4 km 😍 så mysigt att bli bjuden på middag hos en kompis och lite festligheter imorgon! ha en underbar helg fina du! ❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad härligt med långledigt!! Njut verkligen massor av det vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Frida,
Mysigt 😊 Själv är jag hemma med min lilla tjej bara. Ska mysa i soffan resten av kvällen har jag tänkt 😊
fridachristina.com