Äntligen! Välkommen älskade juni

Hur fantastiskt är det inte att vi redan är framme i junimånad? Sommarmånad.💗
Däremot innebär det en hel del jobb för min del.. Ska jobba i princip ​varje ​helg denna månaden, förutom den som kommer nu. Kontot tycker om det iallafall, haha! Trots allt jobb tror jag nog ändå att det kommer bli en bra sommar. Har ändå lite "inplanerat" som nog kan bli himla roligt!

Inte nog med att jag jobbar på självaste midsommar i år, så jobbar jag även ​hela​ den helgen. Så den årliga festen som vi haft på midsommar blir tyvärr inte riktigt av i år. Jag och mitt kompisgäng har så länge jag kan minnas samlats hemma hos mig och bara umgåtts. Käkat god mat som vi kört lite knytkalas på, ätit jordgubbar, pratat, spelat spel, kubb och bara haft det gött. Så vi får se om vi kanske kan få till det innan eller efter det. Vore tråkigt att låta sommaren gå utan en midsommarfest, även om det inte blir på midsommar i år. 

Nog pratat om det! Det är alltså jobb som står i centrum denna sommar. Ska däremot försöka njuta av de lediga dagarna jag får och njuta av sommaren. Efter sommaren händer det en del spännande grejer i livet. Vem vet, kanske har jag sommarlov istället nästan sommar. Hihi 
😉

Gillar

Kommentarer

Emelie Andersson ,
Åh vad har du nu för planer förutom att jag ska komma då såklart! 😉 <3

Sv: tack finaste du :*
emeliiiiieandersson.blogg.se
MALIN,
Såååå härligt att juni äntligen är här! Kram
malinkirstine.se
Tilda Barkselius,
Underbart att juni äntligen är här!
fluring.blogg.se
Mallan,
Åh så fina bilder. Ja juni var riktigt välkommen! 😊
www.majzans.vimedbarn.se
Sofia,
Såå härliga bilder!
reduxsquad.com
Anita,
Underbart med Juni månad 😃 😃
siliiins.blogg.se