Är det verkligen sommarlov?

Alltså, det känns verkligen inte som om att det är sommar eller framförallt sommarlov! Det känns typ bara som om att det är ett lite längre helg bara. Men nepp, så är det inte! ;)
Åkte hem från Oliver igår, dock blev resan hem inte riktigt som jag hade tänkt mig då det var massa problem med spåret osv. Så det tog betydligt mycket längre tid än vad jag hade tänkt mig. Men jag kom hem iallafall!
Så nu är jag helt utan planer fram tills torsdag då min kära pojk kommer till mig. Och då är det ju midsommarhelgen vilket också betyder att det var ett helt år sedan vi träffades för första gången!! Shit och herregud vad tiden går fort! Så då ska vi allt mysa till det extra mycket hihi.

Om en liten stund ska jag byta om och sen bege mig till stallet. Det främst ska borstas, gosas och ridas på hästen. Men tänkte mig också försöka hinna med att städa lite, putsa på utrustningen och duscha av honom lite. Det är ju inte alls en sån stekande värme idag eftersom att det blåser ganska så mycket. Så då får man passa på med allt småpill, hästarna uppskattar ju också att få en dag ledigt av den där stekande värmen! ;)
När jag kommer hem sen igen ska jag sätta mig ned och skriva lite inlägg, fick massa bra idéer hos Oliver till inlägg som jag kunde skirva, får se hur många av dem jag verkligen kommer ihåg till sen bara haha!
Förresten, ni glömmer väl inte bort Olivers frågestund? Den håller på enda tills den 19de så passa på att ställa era frågor och funderingar till honom nu! ;)

Gillar