Årsresumé 2014: Januari - Februari

Fick äntligen pussas vid tolvslaget. Så avslutade 2013 och började 2014 tillsammans med Oliver. Nyår firade jag då alltså med Oliver, hans familj och tre kompisar till Olivers föräldrar samt deras familjer. God mat och raketer för hela slanten! Åkte sedan hem till mig igen den andre januari tillsammans med mina föräldrar som kom och hämtade mig hos Oliver.

Jullovet fortsatte sedan med massa stalltimmar, sovande och filmtittande för att ladda inför skolan som började igen torsdagen den nionde. Jag och Senco påbörjade vår träning med att vara bara jag och han ensamma. Vi började främst med att träna på att vara ensamma i stallet. Och när det helt plötlisgt inte var några problem började vi med småpromenader och även det gick toppen!
När skolan sedan började så var det ganska många goa stöttande vänner som fanns där. Och det betydde massor. Maten på bilden ovan är från en av våra långa raster som vi hade på onsdagar, då gick jag och Beata till Asian Town som inte ligger långt ifrån skolan och åt. Så galet gott!!

Den 15de fick jag äntligen min nya mobil. Var så himla nöjd och den är så galet snygg! Har tidigare haft samsung-mobiler och har varit himla nöjd med dem. Men då mitt abonnemang började lida mot sitt slut och det var dags att antingen säga upp det eller förlänga det och då "på köpet" få en ny mobil så kom jag fram till att jag ville testa en ny mobil, alltså ett annat märke så att säga. Och eftersom att jag då länge velat fram och tillbaka mellan just iPhone 5s och Samsung galaxy s4 så blev det tillsist iPhone 5s, och jag har inte ångrat en sekund!
Månaden började väldigt skumt. Mitt mående fortsatte att gå upp och ner, med enorma svängar. Många gånger var det enormt jobbigt och dagarna var ständiga kamper.
Snön försvann också ganska så lägligt till att februari började. Så jag och Senco tog oss ännu mer tid till bara oss två. Och vi gjorde vår första uteritt bara jag och han! Han gnäggade dock två gånger och blev lite orolig ju längre från stallet vi gick. Men jag är super nöjd över honom, trots gnäggningarna så var han faktiskt väldigt lugn. Så det tyckte jag var helt okej.

Alla hjärtans dag firade jag tillsammans med min älskade pojkvän Oliver. Vaknade upp bredvid honom och vi hade förberett gulliga brev till varandra samt chokladaskar. Framåtkvällen kom Evelina, Tilda, Marcus och Beata också. Vi åt god mat, spelade spel, åt godis och lyssnade på musik. Evelina, Tilda och Marcus sov över och dagen efter det så tog vi mopederna till Marcus och åt tacos och såg på Melodifestivalen och spelade lite. Super mysigt!!

Dagarna fortsatte att gå, torsdag den 27de hade jag en extremt lycklig pojkvän, för då tog han körkort! På fredagen hade jag och Oliver även 8 månader.
Och i stallet så fick vi besök utav Monica som skulle hjälpa oss att passa sadel då Senco behövde ha en ny. Lyckligtvis så var den hon hade med sig till salu och satt som handen i handsken på Sencos rygg. Så den sadeln fick det bli. Senare på kvällen kom Oliver hem till mig. Och eftersom att Oliver dagen innan fick vi låna pappas 'slit och släng' bil att köra runt med. Vilket absolut är bättre än ingenting! Så på lördagen åkte jag och Oliver först till stallet, där vi mockade och sen red en liten sväng. Efter det så åkte vi hem igen och gjorde oss i ordning för att sedan åka till Marcus för att äta tacos och kolla på melodifestivalen.
På vägen till Marcus plockade vi upp Tilda. Och sen när vi skulle åka hem så körde vi först hem Evelina och sen släppte vi av Tilda vid vägen där hon bor. Toppen med en pojkvän som har körkort! 😃

Gillar

Kommentarer