Avbryter sovmorgonen

Startar denna morgon med att släppa ut hästarna, trots att detta är min lediga dag. Fast har faktiskt inget emot att nån gång per månad sådär gå upp lite tidigare och börja morgonen i stallet. De där härliga gnäggningarna man får när man öppnar dörrarna är ju obetalbara! Efter att jag släppt ut alla fem så kommer jag nog att fixa stallet och sen får vi se hur mycket hästarna har hunnit äta. Är dem färdiga, eller ja, är Senco färdig rättare sagt så tar jag nog ut honom på en liten ridtur. Hade kunnat promenera honom också, men har dock lite ont i foten så kommer inte orka gå den rundan som jag vill ge honom. Så allt beror på hur fort han äter och hur seg jag är ;)

När jag kommer hem sedan så blir det plugg. Eller nej, när jag kommer hem så kommer jag nog att sova någon timme till. Sen ska det pluggas! Och haha tro mig... Det kommer jag sen få fortsätta med heeeela helgen.. :(
Dock är Tilda borta denna helgen och jag har tagit på mig att motionera hennes häst, så får se om jag får göra dubbelt eller om jag får med mig någon ut som vill rida med mig.
Till veckan sen så ska ju jag och Tilda sätta ihop ett litet ridschema då vi båda är sugna på att verkligen dra igång med ridningen lite seriösare nu. Alltid roligare om man är två! Speciellt i vårt läge eftersom att vi inte har paddock eller ridhus. Så vårt ridschema dyker förhoppningsvis upp här på lördagkväll, efter ridturen! ;)
Men nu ska jag sticka bort till stallet och fixa och dona. Puss!
Mysbild från i somras då jag skulle rida hem hästarna. Red på Lovie och Senco gick som en hund bredvid! ;)

Gillar

Kommentarer