Avslut på helgen

Då var denna helgen också över och jag har spenderat den i Varberg hos Emelie som sagt. Behövde verkligen den boosten och när jag åkte hem kände jag mig faktiskt väldigt fylld med energi. Det är såklart också samtidigt väldigt tungt att personen som står mig kanske allra närmst och som jag kallar för en av mina bästa vänner, numera bor lite mer än två timmar bort än i samma kommun som hon tidigare gjort. Men det är så livet ser ut just nu och man får bara försöka göra det bästa utav det. Som tur är så är tekniken idag såpass bra att man kan ringa varandra när som helst helt problemfritt och även facetimea om det skulle bli ”nödfall”. :-) Sen finns ju såklart snapchat, som också används som ett flitigt sätt att kommunicera. Så det funkar ändå.

Hur som helst! Vi hade inte helt vädret med oss och Emelie behövde ju jobba en liten sväng igår. Så vi har faktiskt inte kunnat hitta på något större. Fast och andra sidan var det väldigt skönt att bara vara, äta det vi var sugna på och bara prata, prata, prata. Vi hade så mycket att prata om och diskutera, haha. Men idag däremot så åkte vi en sväng till Ullared där jag för första gången handlade en liten ynka påse, har nog aldrig handlat så lite när jag varit där. Men är så nöjd med inköpen jag gjorde. Unnade mig själv faktiskt en tidig födelsedagspresent till mig själv, en sodastream! Kommer nog att bli toppen här hemma. Även en höstjacka som jag och Emelie köpte likadana så vi matchar ;-)

Tog faktiskt inte kort på allt då det som sagt mest var lite såna ”nödvändigheter”, som typ disktabletter, underkläder, strumpor osv. Är så nöjd över de ljusrosa ljusen. De kommer bli så fina i mina kandelabrar! Och väskan kändes också som ett grymt kap.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så kul med Ullared, hade så gärna velat åka dit 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon