Bara detta inlägg..

Hej på er! Blir ett litet snabb bloggning nu då jag inte har något internet här hos pappa. Är tillbaka hos mamma imorgon igen på kvällen och då med Oliver! Vi lär antagligen vara rätt trötta då men ska försöka göra en liten uppdatering så att det inte dör ut helt haha!

Har idag varit i skolan och när jag slutade så kom mamma och hämtade mig sedan åkte vi hem till pappa för att byta om och innan det blev helt mörkt så åkte jag, pappa och min lillebror iväg för att hämta hö till hästen. Vi fick med oss 30 helt sjukt fina balar, välpackade med grymt mycket och fint hö så det räcker hela året och en bra bit in på nästa år. Så Senco är nu en glad häst igen! Efter vi hade lastat in alla balar i ladugården så kom Tilda ut och vi började pyssla lite i stallet, gav hästarna mat, tog in hästarna och såklart pratade vi massvis.

Morgondagen får jag nog säga kommer bli en rätt stor dag. Det ska testas att säras lite på Lovie och Senco. Min kära faster kommer nog en stund till stallet också, och för inte sålänge sedan så fick hon ett till litet barn. Så då ska jag få träffa den för första gången! Utöver det så ska jag mocka, gosa med min polle, pyssla om honom och lite sådant. I stallet kommer tiden gå fort som vanligt och sedan runt nio får jag vara klar för då kommer förhoppningsvis min pojk med tåget. Så helgen ska tillbringas med honom och antagligen en massa stalltimmar. Vad som mer kommer hända under helgen ska jag försöka uppdatera er om då det väl händer. Men nu ska jag försöka sova lite. Puss!

Gillar

Kommentarer