Bästa Senco

Häromdagen (i lördags) så fick jag äntligen min vilja igenom och Senco fick gå en ännu längre tur utan hästsällskap. Oliver gick ju vid sidan av, gullig som han var. Men det var utan hästsällskap och han var hur cool som helst. Visserligen blev han lite stressad då Oliver hamnade ur synhåll (fick nämligen trava lite på vissa sträckor för att bli av med lite insekter) men det lugnade ändå ganska så snabbt ned sig.

Vi red ned till stranden. Där hoppade Oliver upp för att jag ville se lite från marken hur Senco rörde sig och Oliver fick sig en liten snabblektion. Dock måste vi nog träna en hel del på det där. På stranden måste man vara lite extra bestämd med Senco. Annars blir det inget utav det hela. Han tycker ju att det är lite obehagligt med stranden eftersom att man sjunker ned lite. Men det mesta är bara trams så är man bestämd så ger han med sig iallafalll. Till sist så gav Oliver upp och jag ville inte tjata på honom eftersom att han ändå gått hela vägen dit och även skulle gå tillbaka. Så jag hoppade upp igen och red igenom Senco lite på stranden. Red också ut lite i vattnet och vi rider faktiskt längre och längre ut i vattnet för varje gång. Så snart kan jag nog rida ut helt i vattnet och bada med honom ;)

När jag hoppade upp så tog även Oliver lite bilder och filmade två filmsnuttar, vilket faktiskt var lite roligt att se sen efter. Så ja, det blir en liten bildbomb här nedan och filmen kommer i ett annat inlägg lite senare.
Hur fina är dem inte? Denna sommar ska de två absolut få jobba fler gånger tillsammans!

Gillar

Kommentarer