Beslutsångest

Jag har de senaste dagarna börjat fundera lite på om jag kanske ska ha min säng uppe trots allt. Speciellt nu när jag har haft lite besök som sovit över har det varit lite meckigt att jag har sovrummet nere, men alla mina kläder uppe. Vilket betyder att jag måste upp för att få på mig kläder, haha. Har ju två sovrum uppe, så när någon sover över får de oftast låna någon av mina rum uppe, som jag har lite som gästrum nu. Det känns dock lite tråkigt att inte kunna ha sänggaveln som jag ändå köpt till sängen. Den går ju nämligen inte att få upp på ovanvåningen då den är för bred för trappen helt enkelt. Det jag sett och fått upp ögonen lite för är att man skulle kunna använda en gammal dörr och ha som sänggavel, vilket jag tror också skulle kunna bli fint. Och då kan jag ha sovrum uppe och det blir inte så utspritt av allting som det lite känns som nu.

Ni som följt mig här ett tag vet att jag ibland tycker det är lite jobbigt med förändringar, vilket detta såklart vore (haha). Jag använder ju inte min ovanvåning något större då jag mest är på nedervåningen. Men å andra sidan så är jag ju inte direkt i sovrummet så mycket mer än när jag ska sova. Och då jag ändå måste upp till kläderna gör det kanske inte så mycket om sängen ändå är där. Har inte tänkt att göra mig av med sänggaveln i det första taget ändå, så den kommer att isåfall få stå kvar nere i rummet jag har som sovrum nu.

Men jag är ändå osäker på hur jag ska göra, haha. Självklart kan jag enkelt bara flytta tillbaka sängen ner igen om det inte känns bra, inte svårare än så. Så, vad tycker ni? Har ni några idéer?

Såhär ser det alltså ut i mitt sovrum nere nu. Med min otroligt fina säng och sänggavel. Var och fortfarande är så himla nöjd över den.

Här är då alltså rummet uppe som jag eventuellt ska ha som sovrum. Då kommer dörren jag isåfall ska ha som sänggavel sitta på mitten av den svarta väggen och sängen ut därifrån såklart. Vid sidan om tänker jag två vita lite mindre sängbord.
Har egentligen alltid velat bo i ett hus med ovanvåning och kunna ha rum där. Skulle kunna strunta i att dra ner rullgardinen och få vakna till direktljus in från fönstret. Nackdelen skulle dock kunna vara att man hör både blåsten och regnet betydligt mycket tydligare på ovanvåningen.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh beslutsångest är såå jobbigt haha, känner så väl igen mig! Tycker det är så himla fint med sänggavel och skulle lätt vilja ha det jag också om jag hade en stor säng! Men du ska göra så som du känner bäst för <3
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Jag skulle nog testa att ta upp det och se hur det blir, + att det kan vara skönt att ha allt "ditt" uppe 😊 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Jasmine,
(Sent) Svar: Tack, glad att du gillade sista delen av min årsresumé.
Kram​
rosanatt.blogg.se
My,
Ååh vad svårt!! Förstår din sits... Men om du får upp sängen varför kommer inte gaveln upp? Inspekterat bilden och tycker det ser ut som att översta resårmadrassen är större än gaveln? Men den kanske är mjuk och går att böja? Är ju sådan himla fin säng!! Går det inte flytta ner garderoben med kläderna eller något sådant? 😊
mynordqvist.se
Sara,
Hmm svårt, men jag hade nog flyttat upp sängen <3
www.aamaziing.se