Beställning från Apotea.se

Innehåller affiliate-länkar

Alla har vi nog ibland problem med rakningsprocessen..
Ett och ett annat hår som växer åt fel håll, röda prickar och annat. RFSU är ett märke jag länge gillat när det kommer till produkter som är lite hjälpande för denna typ av problem. Det händer mig ofta att jag får dessa otroligt jobbiga röda prickar någon dag efter rakning vid bikinilinjen exempelvis. Men nu ska jag prova denna kräm och se om det funkar.

Har tidigare använt "Nice n Cool" vilket jag upplever har funkat lite sisådär. Inte alls till den nivån jag själv kanske hade önskat. Så det ska bli spännande att se hur denna funkar. Rakgelen vet jag däremot fungerar och är riktigt snäll mot huden.

Babyservetterna köpte jag för att ha i stallet faktiskt. Har läst på så många bloggar att det är ett av de största måsten att ha i stallet. För att snabbt tvätta av sig lite smuts, rengöra i ansikte på hästen eller ja, i princip vad som helst. Hästsalvan jag köpte igår luktade ju en hel del och är även lite kladdig. Så efter att man använt den kan jag tänka mig att det är perfekt att tvätta sig lite snabbt med en vårservett. Tog en stund innan jag hittade någon där det ordagrant stod att den var alkoholfri och oparfymerad. Sen hittade jag dessa från Huggies för ynka 19kr också. Så det var ett kap!

Inlägget innehåller affilatelänkar.

Gillar

Kommentarer