Bilder från gårdagen

Igår var jag ju som sagt med några vänner. Alltid lika roligt att hänga med barndomskompisarna. Eller ja, vi har hållt ihop enda sedan vi typ kunde gå. Så inga konstigheter alls där egentligen ;)
Iallafall, då alla hade kommit igår så drog vi direkt ner till en liten sjö för att grilla. Men vi fick gå tillbaka till Marcus's hus två gånger för att hämta saker som vi kom på att vi hade glömt, haha. Och får tacka Anton som kom ihåg min tröja, hade nog frusit rätt mycket om jag inte hade haft med den ner till vattnet ändå! ;)
Och tack för att du bärde den, rosa passar dig! Haha.
När vi tröttnade på att grilla så gick vi tillbaka hem till Marcus för att egentligen se på film. Men eftersom att det blev en hel del marshmallows över och vi har lite sjuka idéer ibland så var vi tvungna att testa hur många vi kunde få in i munnen.. Det blev då en slags challenge och detta hamnade på film.
Antagligen kommer jag lägga upp de två filmerna. Om det är något ni vill se såklart? ;)
Sen avslutade vi kvällen med en film, popcorn och godis. Vilket var super mysigt. Detta är bara början. Känner på mig och framförallt hoppas att detta blir ett bra sommarlov med fortsättning av såna här myskvällar med goa och nära vänner. Bjuder på en liten bildbomb från igår. Tilda och Marcus tog också bilder.
Om några av deras bilder blev bra så kanske det kommer fler bilder i ett annat inlägg! :)
Haha blev ett litet konstigt avslut men hade inte någon mer stående bild. Så det får gåå! ;)

Gillar

Kommentarer