Blev inte riktigt som lovat

Ber om ursäkt för att det inte blev någon mer uppdatering igår efter plugget. Plugget gick förövrigt bra, fick gjort en del på religionen, men känns som om att jag är en bra bit ifrån klar. Men som tur är så har läraren flyttat fram inlämningsdatumet en vecka, så vi behöver inte lämna in den förrän nästa onsdag. Så behöver inte stressa ihjäl mig idag och imorgon på att få klart den. Tur!

Efter skolan idag ska jag övningsköra med en körskolelärare. Är faktiskt lite nervös, men hoppas att det går bra ändå. Har turen så att läraren kommer hit och hämtar mig i skolan så att vi kör härifrån. Vi ska köra en dubbel lektion så blir en ganska så sen dag idag med. Efter att jag kört färdigt så ska det mockas och grejas med Senco och efter det ska det såklart läggas tid på att plugga igen! Ovanligt va? ;)

Ridningen på M:en gick bra igår. Det tog däremot lite längre tid än vad jag förväntade mig eftersom att hon som äger stallet och de två andra hästarna var där också. Den ena hästen har fått ryggproblem, så just nu får den 100% rehabilitering vilket innebär att han tömkörs två dagar i veckan, promeneras två dagar i veckan och sen rids kortare sträckor två gånger i veckan. Hennes andra häst är en riktig rodeohäst som kan få för sig helknäppa saker ibland. Kan börja skena och ja, huvudet typ bara totalt kopplar ur. Eftersom att hon då började jobba klockan 1 så fick jag snällt vänta tills hon ridit hennes rodeohäst för att slippa onödiga olyckor med mig och henne på rodeohästen i paddocken samtidigt.

Det var intressant att se henne rida då hon är extremt duktig. Under tiden hon red så gav hon mig tips och visade samtidigt. När hon sedan hade ridit färdigt så hämtade jag M:en och gjorde i ordning henne för att rida. Hon kändes till en början ganska så slapp men kom igång sen efter ett tag och blir stundvis nästan lite stark. Men det gick som sagt himla bra ändå :)
Bild på M:en från igår ♥

Gillar

Kommentarer