Börjar packa lite redan idag, hiho

Hallooo
Får väl säga att jag inte varit så vettig alls under denna kvällen. Packade i och för sig ned lite lakan och handdukar till packningen vi ska ha i fjällen förut och städade undan lite på rummet. Har bara kollat lite på matten, dock inte pluggat något större.. Hoppas också verkligen att jag får ta ledigt torsdag och fredag. Annars måste jag tyvärr sjukanmäla, för går inte att avboka eller skita i det nu när det är så nära och jag har väntat så länge :o Nejnej, det går inte! Haha.

Har kort dag även imorgon och efter skolan ska jag till stallet. Får se om det blir någon ridning eller bara pyssling med dem. Går ju lika bra det när det är lite meckigt med att rida ut när det är sånt här underlag. Så får se hur jag gör imorgon helt enkelt. Var ju inte så kallt idag så det mesta kanske hinner och smälta bort till imorgon. Vi får se! Nu säger jag iallafall godnatt, puss!

Och förresten, så får jag säga det igen. Asså ni gör mig sjukt glad med alla kommentarer och den grymma statistiken! Räkna med mer uppdatering då! Tacktacktack! ♥

Bjuder på en liten bild på mig och mamma, fast hon typ solar eller något när vi skulle ta kort ja! :o

Gillar

Kommentarer