Catch up

​Skäms faktiskt lite över hur längesedan jag senast uppdaterade här.. Men det har varit mycket nu de senaste dagarna. Jag har ju flyttat hästarna, fått lära mig det nya stället. Senco skadade sig också och fick ett sår längs halva benet, så jag har också varit lite orolig över det. Har varit där varje kväll och tvättat och sett till så han mår bra, vilket han gjort hela tiden. Bara jag som blir väldigt blödig när det är något med honom, haha. Sen har jag också bokat besiktningstid till Lanzo, vilket blir imorgonbitti klockan 9. Det känns inte helt hundra helt enkelt. Så går han igenom och det inte blir några påpekanden, och han bara är frisk och hel (vilket han absolut bör vara då vi behandlat honom som porslin verkligen) så kommer han få åka hem nu på onsdag redan. Kommer bara bli jobbigare ju längre vi väntar..

Sen får vi helt enkelt se när och om det kommer någon annan. Har kikat lite på hästnet, faktiskt mailat på en och en annan man ändå inte något än som känns "Ja, wow!" dels för att ägarna till hästarna jag mailat på inte verkar så speciellt entusiastiska. Inte så mycket för folk som bara vill bli av med hästen på grund av PLATSBRIST(?!).. Jisses.

Vet ni vad jag gjorde igår förresten? Provade westernridning! Gud vad häftigt det var! Aldrig tänkt på hur snett man sitter ibland, denna hästen var verkligen sjukt viktkänslig och gick åt exakt det hållet jag lutade mig åt, utan att jag ens tänkte på det! Grymt bra träning det borde vara, nästan så jag blev lite sugen på att sadla om 😉 ​​Men nu ska jag bege mig mot stallet, vi ska ta av Lanzo hans tre skor, Senco ska få såret tvättat och sen kanske jag ska rida en liten sväng i antingen ridhuset eller i paddocken. Lovar att jag ska sätta mig ner med bloggen lite senare, kram!

Gillar

Kommentarer

mallan,
men åh så fin!
www.majzans.vimedbarn.se
Emelie Andersson ,
Fina Senco!!
Du ska lämna tillbaka Lanzo ändå? 😟
emeliiiiieandersson.blogg.se
Anita,
Skrutthästen då.. Klart man blir orolig när dom lyckas göra illa sig... Hoppas det blir bra i nya stallet 😃 kram
siliiins.blogg.se
Johanna,
Gud vad kul med western! Och vad skönt att du äntligen bestämt dig över hur du ska göra med Lanzo, hoppas allt blir bra och att du hittar en ny guldklimp. Skönt att det inte verkar vara nån större fara med Sencos ben heller!
finanora.blogg.se