Då var det officiellt

Hej på er!
Äntligen fredag va? Jag är ledig idag men det är min jobbhelg så jag får försöka njuta till max idag istället. Vi har börjat att fixa lite här hemma. Bland annat att bygga ut altanen något och även att måla huset. Älskar verkligen då man ser resultat med en gång, det blir som en kick och jag sån motivation så jag vill hålla på tills det är färdigt. Funkar ju lite sisådär då hela huset ska målas, haha.. Vi har iallafall på några dagar kommit väldigt långt och jag tror det kommer bli så himla bra då det är färdigt. Kom ju på lite för sent att det hade vart kul med före- och efterbilder. Så det får bli lite som det blir, efterbilder lovar jag iallafall!😉

In progress.

Annars då? Jo jag är nu officiellt inte längre hästägare. Fick starta denna morgon med att ringa lite samtal för att bland annat avsluta min försäkring på Cassi. Behöver också göra om lite här då det numera är en del information som inte stämmer. Så blir en del kvalitetstid framför datorn idag helt enkelt. Vi hörs lite senare, kram!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Hur länge kommer cassi vara på foder?
nouw.com/simonandersson
jlandgrens
jlandgrens,
Cassi är såld 😊
nouw.com/jlandgrens
Så roligt ändå att fixa och förändra. Tittade in här på grund av ditt efternamn, min pappa hade samma när han levde. Ser sällan någon med samma så blev nyfiken 😊.
www.saramadeleine.se
jlandgrens
jlandgrens,
Nämen åh vad spännande! Vet att mitt efternamn inte är så speciellt vanligt så det är ju kul! 😃
nouw.com/jlandgrens