Dag 4 - Min bästa vän

Jag kan faktiskt inte bara ge en denna titel då jag har några stycken som jag kallar för bästa vän. Så ja, dem får alla vara med här hihi

Dem finns alla för mig på olika sätt. Jag tror att det är bra att ha olika vänner för dem kan beröra olika sidor på en själv. Som Matilda och Evelina (plus alla andra vänner som jag fortfarande hänger med idag precis som på dagis) dem har ju funnits med i mitt liv sen vi kunde gå ungefär. Så dem vet ju precis allt och känner mig ut och innantill. Så med dem har jag syster- och broderrelationer. Och det känns så naturligt att umgås med dem.

Ebba kom in i bilden i början av sjuan och redan då märkte jag att hon inte alls var som alla andra. Hon brydde sig på ett väldigt speciellt sätt och gör det såklart även idag. Vi umgicks mycket då och hon visade tydligt på vart hon stod och att hon alltid skulle finnas där för mig. Dock så då vi började på gymnasiet så blev vår tid tillsammans allt mindre och mindre eftersom att vi inte går på samma gymnasium.. Men trots det så försöker vi umgås och prata så ofta det bara går. Även om det självklart skulle kunna vara mycketmycket mer än vad det redan är. Trots att hon inte varit med lika länge som mina barndomsvänner så vill jag nog ändå säga att jag har som en systerrelation med Ebba också.

Och sen är det också min pojkvän, Oliver. Har fått många kommentare så som att vi är perfekta för varandra, att vi beter oss som ett gift gammalt par tillsammans och ja, en massa sånt! Haha, var nu det kommer ifrån.. Hur som helst, jag och Oliver bor ju inte så nära varandra.. Men jag vet att jag ändå alltid kan vända mig till honom så fort det är något. För på fyra månader har han hunnit bevisa mycket. Han har bevisat mer eller mindre allt det som jag var ute efter och precis det jag behöver. Han har funnits för mig då många andra inte gjort det. Jag har och är under en väldigt jobbig period just nu och han ställer verkligen upp till 100% för mig. Kärleken till honom är obeskrivlig!

Tack för att ni finns mina underbara. Mitt liv skulle vara så fruktansvärt svårt utan er. Jag älskar er! ♥♥

Gillar

Kommentarer