Dag sex i Turkiet

Uppdaterade inte detta i torsdags när det skulle, då internet krånglade, det tog lång tid och jag orkade helt enkelt inte sitta och vänta, haha. Så därav kommer detta lite sent, som sagt.
Dag sex, stranden inplanerad för vår del. Blåste alldeles lagom och vågorna var helt okej trots allt. Jag var fortfarande rätt så röd dock, så jag maxade inte direkt solningen utan tog det ganska så lugnt. Försökte bättra på brännan där det blev jättefult efter första solningen på stranden. Ni vet, när trosorna legat konstigt eller bikiniöverdelen varit lite för långt upp? 😉

​​Det har jag hur som helst försökt jobba stenhårt på. Efter stranden gjorde vi oss i ordning och begav oss sedan mot "stan" för att småshoppa lite och äta. På vägen dit förresten så var det en sköldpadda vid stigkanten. SÅ häftigt!! Kände mig typ helt lyrisk och knäppte säkert 50 bilder på den lilla stackaren. En sköldpadda vore ju coolt att ha, hihi! Fick också med mig lite hem även denna dag från stan (haha) men hade som sagt den där plånboken kvar att inhandla innan jag kände mig redo åka hem, haha.

Började här verkligen känna hur jag skulle vilja stanna längre eller eventuellt komma tillbaka hit. Speciellt nere vid stranden finns det så många häftiga grejer jag skulle vilja prova på. Ställen jag skulle vilja åka till och få se. Så ja😉 Hur som helst så gick dagen otroligt fort och planen för resten av kvällen var att bubbla lite i bubbelpoolen som finns på vår balkong och sedan var det sovdags. Mest bilder från stranden och även sköldpaddan!! Hihi:

Gillar

Kommentarer

ida,
åh så fina bilder! ser underbart ut 😃
idanilssonphoto.se