Dag tre i Turkiet

Ooh.. Nu är jag ikapp med dagarna!! 😉 Haha!
Väskan hade imorse fortfarande inte kommit. Och "argumentet" som de körde med igår som anledning till att väskan inte kom var i princip för att det var söndag. Det gjorde mig SÅ irriterad. Går flygen annorlunda för att det är söndag? Nej. Går taxibilarna annorlunda för att det är söndag? Nej. Det enda var typ kontoret till hotellet vi bor på som var stängt på söndagar. Men när det händer något sånt här till en av hotellets gäster känner iallafall jag att det kanske är något man kan prioritera som ett undantag? Sen verkade det även som om att VI nu skulle kosta på det som DEM gjort fel. Det är ju inte vi som slarvat bort min resväska? Herregud alltså..

Men hur som helst så fick vi besked runt 13-tiden att det var påväg hit från flygplatsen och det kändes skönt. Äntligen kunde semestern börja på riktigt!
Fick efter många om och men min väska och när den väl var här så kändes det verkligen SÅ skönt. Tror jag bytte kläder tre gånger haha! Efter det så gick vi och åt på vår favoritrestaurang hittills och var även inom en liten affär som finns här. Såg en matchande plånbok till min MK-väska så innan vi åker hem får jag nog ha med mig den, även om den säkert inte är äkta haha. Det struntar jag i 😉

Imorgon kan vi nog börja utforska mer då jag nu kan röra mig mer utanför lägenheten, haha. Ska bli spännande att få se mer av Avsallar 😃 Ikväll sitter jag på vår balkong och försöker svara på lite kommentarer via mobilen. Det är lite meckigt men det går allt. Hoppas ni har det fint!
Här kommer bilder från idag (dag tre) hihi!

Gillar

Kommentarer

Emelie Andersson ,
Åh vad underbart!! Tur att väskan har kommit ❤️
emeliiiiieandersson.blogg.se
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vad underbart det ser ut!!
nouw.com/brieditiseventing
Vanessa Andersson ,
Har alltid haft "tur" med mina väskor vid flygturer 😉 Är väldigt glad för det 😋
vanessaandersson.se
Skogsraah,
så härligt! 😊
skogsraah.se
VERONICA,
Häärliga bilder tjejen!! 😊
vveronicas.com/
Anita,
Såå härligt de ser ut 😃
siliiins.blogg.se