Dagen innan officiell semester

Imorgon går jag officiellt på semester! Gjorde visserligen sista passet för denna veckan redan i torsdags, så har fått några dagars lyxledigt innan semestern till och med. Som jag nämnt tidigare blev ju varken denna sommar eller semester som jag hade tänkt mig, så har varit sugen på att strunta i det helt och hållet. Men jag ska verkligen försöka att göra det bästa utav det. Just nu har jag dock extremt mycket ångest och nervositet som ligger och skaver.

På tisdag ska jag först till gynekologen vilket verkligen känns jobbigt. Jag var ju och lämnade cellprov för några veckor sedan och när resultatet kom tillbaka så visade det lätta förändringar. Jag blev givetvis supernojig men min syster lugnade mig med att det är väldigt känsligt och kan vara borta av sig självt inom någon vecka. Att gå till en manlig gynekolog känns dock inte alls bra, även om jag nu varit hos honom två gånger tidigare. Det känns bara allmänt jobbigt om ni förstår?

Senare på kvällen har jag också muntlig examination i matte vilket inte heller känns bra. Jag är redan nervös och kommer troligen få totalt blackout och inte kunna lösa någonting. Har försökt förhöra mig om hur denna läraren är som person för att få ett hum och någorlunda kunna förbereda mig på vad som komma skall. Om han är behjälplig om man fastnar, jag har exempelvis jättesvårt för att veta vilken formel jag ska använda när osv. Enligt studievägledaren så är det dock inte helt kört om man kuggar på det muntliga. Det finns möjlighet till att göra ett omprov om man inte klarar det. Hade bara varit så skönt att få igenom denna kursen och slippa göra nationella på det, haha!

I princip alla sommarens planer jag hade blev som bortblåsta i ett svep som sagt. Men! Det finns dock en plan som fortfarande är kvar och som kommer ske redan på torsdag eller fredag. Då ska jag bege mig neråt i landet och hälsa på min älskade @emelieanderssoon ❤️ Visste ni förresten att vi känt varandra i drygt 7 år nu? Vi har under dessa åren endast träffats två(!!) gånger men ändå är hon en av mina närmsta vänner som jag vet att jag alltid kan ringa och höra av mig till när jag behöver. Vi lärde faktiskt känna varandra genom våra bloggar också. Så häftigt ändå!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh älskade! Det kommer gå bra, håller alla tummar och tår! ❤️❤️

Så tråkigt att de som hände hände och att alla dina planer fick i kras. Du vet att jag alltid finns här för dig!

Det ska bli så otroligt roligt att ha dig här, som jag saknar och längtar efter dig! Äntligen!!!😍 7 år?!? Helt sjukt och endast två träffar. Ändå vet jag precis vart jag har dig och jag är så sjukt tacksam för dig! Tack för att du kom in i mitt liv och blev en av mina närmaste vänner som alltid finns nära trots en massa mil ifrån ❤️❤️❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Ja jag hoppas det🥺 Haha ja jag ville kolla för skojs skull förut och det är 7 år😂 Det är helt galet! Ser så mycket framemot att få komma ner och umgås med dig!!❤️❤️
nouw.com/jlandgrens
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh så skönt med semester! Gud jag hatar verkligen att gå på gyn undersökning och sånt 🥺 trots att man fått barn så är det nog de vidrigaste ja vet!

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Ja så obehagligt att någon ska upp och se i punanin.. 😅
nouw.com/jlandgrens
thereselinneaa
thereselinneaa,

Fina du! Håller alla tummar för att det går bra på gynekologen! Går det inte att få en kvinnlig, som du kanske kan känna dig lite tryggare med? Jag hoppas också att din semester och sommar blir bra, även om den inte blev som du tänkt dig. Stor kram!

nouw.com/thereselinneaa
jlandgrens
jlandgrens,
Jo det gör det säkert, jag orkade bara inte kolla upp det. Har ju varit hos honom innan och han är ju väldigt bra egentligen. Bara lite obekvämt att det är just en man i 50+ åldern som ställer till det i huvudet lite 😂
nouw.com/jlandgrens
Frida,

Skönt med semester! Och jag tror heller inte att du behöver oroa dig. Det är många jag känner som haft cellförändringar, inklusive jag själv. Brukar läka bort, speciellt om man är yngre och det dessutom är lätta 😊

fridachristina.com
jlandgrens
jlandgrens,
Tack för att du delar med dig!❤️ När jag väl kom dit och undersökningen var gjord så kändes det så himla mycket bättre och att han även sa att han inte var orolig alls för det kändes skönt. Kram!
nouw.com/jlandgrens