Dagens ridpass

Dagens ridpass blev verkligen alltså.. Herrejösses säger jag bara! Red runt lite på nederdelen av hagen som dem går i. Hagen är såpass stor och lagom fin längst ned så det gick utmärkt. Red ganska så kravlöst ville bara mest trava igenom honom så att han fick rört på sig. Däremot så låg det lite av våra "hinder" på marken som jag styrde över så att han skulle lyfta lite mer på fötterna. Och ja det gjorde han, precis som jag ville. Sen la Tilda upp en av stockarna på ett av däcken och jag fortsatte att styra mot även det. Normalt brukar Senco då antingen stanna eller kräva sin vilja igenom genom att göra en skarp sväng, vilket jag nästan förberedde mig på att han skulle göra.

Men vad han lurade mig.. Han gjorde ett jätte fint skutt över hindret och vi alla typ tappade hakan. Självklart var ju detta typ det enda som inte kom med på varken film eller kort.. Så "hoppen" vi fick med på film är dock inte lika fina som det första nog var.. Får helt enkelt bara hoppas att han är lika arbetsvillig nästa gång, och att det kommer på film då.

Har som sagt en massa bilder från förut att gå igenom som jag sedan ska laddas upp här. Men tills dess får ni denna flummiga film. Och ha i åtanke att Senco som sagt alltid hellre har valt att gå runt saker som ligger i hans väg då han behövt lyfta på benen. Så detta är galna framsteg, jag är så himla stolt över honom! Min älskade pålle ♥

Gillar

Kommentarer