Dagens ridtur

Just nu är jag helt sjuuuukt glad!! Enda sedan Senco flyttades till Tilda för att fortsätta sitt liv utan Lovie så har jag stenhårt jobbat på att förbättra vår relation och främst få honom att lita på mig. Jag har fått göra allt själv och all tid i stallet har verkligen lagts på Senco, och så var det knappt förut då han stod med Lovie. Så fort jag var själv i stallet så var det Lovie som fick nästan all uppmärksamhet, vilket jag nu verkligen helhjärtat försöker ta igen.

Jag har alltid älskat att rida på stranden och Lovie älskade att springa i vattnet så att rida henne på stranden var extremt roligt. Dock var Senco alltid lite osäker eftersom att marken under honom inte är helt stabil och det är ju såklart vattenpölar som man måste ta sig över. Och att gå ut till själva vattnet var inte ens diskuterbart.

Men idag! Idag har jag på något vis lyckats komma så nära Senco så att han till fullo litade på mig och gick ut i vattnet. Visst var det lite trixigt att väl få ut honom, men väl där ute gjorde han det utan några som helst konstigheter. Sen höjde jag ribban lite och ökade farten till trav och sen galopp. Och det var inga problem överhuvudtaget. Blir så fantastiskt lycklig!! Till sommaren kommer jag kunna bada med hästen, åh! Bästa häst! ♥

Gillar

Kommentarer