Dags att inkludera er

Big news!

Ett av mina argument för att sälja Cassi var ju att jag ville ha möjlighet för att kunna flytta hemifrån. Har länge velat fram och tillbaka kring just att flytta hemifrån nu. Jag är den typiska som övertänker och överanalyserar mer eller mindre allt. Är egentligen ganska rädd för stora förändringar och sånt som kommer innebära att saker och ting blir så annorlunda.

Men. Jag har tagit ett beslut och får helt enkelt bara kasta mig ut för kanten och prova. Jag ska flytta hemifrån. Jättemycket skräckblandad förtjusning på detta. En del av mig är jättelycklig för att det är så mycket spännande. Samtidigt som en annan del av mig är livrädd för att det är ett så stort steg ur min trygghet. Men jag tror och hoppas verkligen att det kommer bli bra tillslut. När jag kommer mig till ro och landar i allt. Det gjorde jag ju trots allt till slut med beslutet om Cassi, vilket jag egentligen aldrig trodde att jag skulle göra.

Så igår beställde jag min absoluta drömsoffa. Och var och hämtade ett vitrinskåps som nästan exakt såg ut som det jag tänkt mig i huvudet. Alltså wow. Det kommer bli så så fint. Ni kommer givetvis få ta del av allt det här. Ska göra en flyttvlogg om detta och är så taggad! Redan den 1/11 får jag lov att börja flytta in!

En liten sneakpeak på huset och en mysig kväll med räkor och annat gott häromdagen. Mys!

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Grattis, va roligt 😍
nouw.com/aliciasmood
my
my,
Så himla spännande och roligt!!! 😃 Hästarna kan man alltid återgå till sen <3
mynordqvist.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229