Dags att utmana ödet

Även idag är det super varmt ute och planen för idag gällande Senco var först att jag hade tänkt mig att klättra lite med honom i skogen. Gå lite över stockar, stenar, hoppa upp för små branter, gå igenom lite omjämnare mark osv osv, såklart bredvid honom.
Men, istället så tänkte jag faktiskt utmana "ödet" lite och ta en helt annan tur istället för den turen som är 100% säker och som jag verkligen vet att han klarar av att rida själv. Jag förväntar mig såklart inte att det kommer gå helt problemfritt. Jag kommer heller inte ta någon vidare lång tur utan jag tänker mig väl att försöka ha som mål att iallafall kommma hem till mitt hus och tillbaka till stallet igen. (Jag bor som sagt inte vid stallet utan stallet ligger på en gård max 5-6 minuter ifrån mig.) Han lär säkert bli stressad, stissig, gnäggig och kommer säkert vilja gå tillbaka när han börjar komma ur 'trygghetszonen'. Så enklast låter helt enkelt att köra utan sadel för att lätt och snabbt kunna glida av och fortsätta till fots bredvid honom för att lugna honom, och sen ha med grimma och grimaskaft om jag till och med inte rider i det. Så vi får helt enkelt se hur detta går haha! ;)
Två av sakerna som fick hänga med hem från shoppingnen igår. Visst passade han väldigt bra i lila grimma? :D
PS: Gällande flughuvor, så den som han har på sig är antagligen den bästa ni kan få tag på. Precis sån menar jag att ni ska försöka få tag på i inlägget om flughuvor. Läs inlägget här

Gillar

Kommentarer