De kommande dagarna

Resten utav veckan är det faktiskt planer för varje dag, konstigt nog! Däremot inga planer gällande Senco eftersom att jag inte kan planera så för hela veckan eftersom att jag inte vet hur länge snön kommer ligga kvar. Så det får liksom bli spontan-grejer.

Imorgon blir jag hämtad från skolan när jag slutar och då åker jag och mamma till veterinären för att sterelisera Smilla. Klockan fem sedan så ska jag till tandläkaren och sen på kvällen har jag hela stallet. Alltså ska jag antagligen mocka alla fem boxar, fodra och ta in hästarna. Och eftersom att nog klockan hunnit bli ganska mycket då jag kommer att komma till stallet så blir det ingen promenad för Senco imorgon tyvärr. När jag sedan kommer hem från stallet så ska jag göra lite plugg. Fullspäckad dag!

Torsdag går jag lång dag, alltså till 15.40. Klockan fyra sedan har jag möte med min goa Anna, hoppas att jag kan få lätta på mitt mega hjärta jag har just nu, väger flera ton! Beroende på hur lång tid det tar så ska jag iallafall en sväng till stallet efter det för att ordna min box och göra iordning.

Den andra lediga dagen som jag har fram tills sportlovet är alltså också fredagar. Så då hinner jag i lugn och ro se igenom plugg som jag fått (om jag nu får något) och göra i ordning mitt i stallet och packa väskan för att sedan runt halv fem åka till Oliver där jag stannar till söndag.
Så det känns väldigt bra! :)

Gillar

Kommentarer