De senaste dagarna

Hjälpte lillebror att sätta upp sista porten i vår verkstad. Fortfarande grymt imponerad över att vi lyckades göra det bara vi två. Bra blev det också!

Invigde min sommarpresent från jobbet när jag skulle rensa lite ogräs ute. Har inte bestämt mig om jag gillade hatten eller inte, haha. // Invigde paviljongen med grillmat. Tokgott!

Käkade glass på torget. // Visste ni att Cirkle-K (eller Statoil som jag troligen alltid kommer säga haha) har nachotallrik? Det var väldigt gott!

Köpt lite nytt till hemmet. Bland annat äntligen fått tummen ur och köpt de sista nödvändiga lamporna till matrummet. Det lyfte direkt det något ”livlösa” som jag känt där. Så nu är det rosa lampor i vardagsrummet och de vita fick flytta in i matrummet. Sen var jag även en snabbis på Ikea och köpte mig ett skrivbord för att kunna ta hem den stationära datorn till mig. Har varit SÅ sugen på att spela Sims (haha!) de senaste dagarna så nu när Emelie flyttat ut så gav det rummet möjlighet för att kunna ha det där. Tanken framöver är väl kanske också att kunna använda den datorn som en bra blogg-dator. Får hoppas jag får igång internetet på den också bara.

Så blev det i vardagsrummet nu istället. Tvekade först lite på om det skulle bli för tjejigt med rosa lampskärmar. Men äsch! Det blev i det stora hela bra.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så fint du har det återigen, bra att du unnade dig lite shopping tycker jag 😍 och nachotallrik, fan vad gott ❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon