Det blev ändrade planer

Inte långt efter att jag hade uppdaterat er med att jag hade kommit ut ur klassrummet där vi hade suttit och skrivit prov förut så skrev några på klassens Facebooksida att vi skulle gå till expeditionen och skriva upp vårat namn och där dela in oss i grupper och skriva något ämne som vi ville fördjupa oss i för att senare ha en muntlig redovisning i det. Det betydde alltså att jag slutade då. Jag hade också turen att mamma inte började förrän klockan ett idag så hon kom inte långt efter det och hämtade mig. Vi åkte då direkt till min syster och hälsade på dem. Fick dessutom träffa den nya bebisen. Lilla Elsa är sååå gullig!!

Sen runt två igen så blev jag körd tillbaka inte till stan igen för att gå på mitt lilla möte. Fick dock stå och vänta i typ en timme på bussen efter vi hade mötat färdigt. Men efter ett tag så kom faktiskt 'gamla' vänner som nu går gymnaisum i Uddevalla. Var rätt kul att träffa dem då man inte alls träffar dem så ofta som man gjorde förr numera. Fanns massa att prata om så att säga! ;)

Börjar känna mig rätt hängig så ska faktiskt gå och göra mig iordning för att sova nu. Kanske hinner göra iordning något tidsinställt för imorgon innan jag lägger mig. Annars kan det blir tråkigt. Puss

Gillar

Kommentarer