Det blev en ny!

Efter jobbet igår så kunde jag verkligen inte hålla mig.. Jag gick in i en av butikerna nedanför butiken som jag jobbar i och kollade runt lite. Visste faktiskt inte ens om de hade några datorer, men de hade ett litet glasskåp där det fanns några stycken i iallafall, haha. Kom en man och frågade om jag behövde hjälp och jag var ju mest egentligen bara där för att titta.. Så jag vred lite halvt obekvämt på mig och berättade lite kort att min dator kraschat för inte allt för längesedan och att den inte riktigt blivit sig själv igen efter det. Och att jag verkligen var i behov av en dator.

För att inte dra ut på det här inlägget för mycket så visade jag honom sedan vad min killkompis skickat till mig, hans förslag på en bra dator som kunde passa till mig alltså. Denna mannen kunde verkligen sin sak och jag upplevde honom som en ärlig säljare, så jag kom faktiskt hem med en dator som var bättre än den som min killkompis kikat ut och även en extern hårddisk. Så nu har jag allt på en säker plats om ifall att! Haha.
Så hoppas att Lenovo är bra! Det enda jag hittills kan klaga på är batteritiden. Den är lika dålig som på min förra, håller i typ 2-3 timmar bara. Men som sagt, annars väldigt nöjd hittills!

Så nu har jag massa ny inspiration och motivation för bloggen framförallt. Det enda jag är lite ledsen för i dagsläget är bara att den där "vloggkameran" vi beställde till min födelsedag verkar vara slut överallt och jag vet inte ens om jag kommer få någon.. Jag har verkligen fastnat för den och kan inte hitta någon annan som är liknande haha.. Alltid såhär när jag vill ha något? 😔

Gillar

Kommentarer

linda,
kul med nytt!
lindaviktoria.se
Anita,
Vill också ha en....!! 😃
siliiins.blogg.se
Anita
IP: 82.99.3.229