Det blev inte så bra

Hej på er! Hoppas ni mår bra? Själv är det helt okej. Vissa dagar försöker jag att inte känna efter så mycket. Så är mestadels väldigt ”neutral”. Varken lycklig eller ledsen. Träningspasset med min mamma och syster gick sådär. Min syster agerar lite PT och mig och mamma nu då hon fortfarande är lite snuvig och inte ska anstränga sig så mycket. Igår var det dags för ett nytt pass (vi kör olika övningar varje vecka) och visst var det bra övingar, men majoriteten av övningarna var så jobbiga att jag kände mig värdelös. Det var liksom inte kul. Kände mig så otroligt svag och orkade ingenting på slutet. Knappt hålla uppe min kropp. Så jag hoppas att jag har lite mer energi till nästa pass eller kan börja lära mig att det kanske är bra, då har man ju verkligen tagit ut sig. Eller?

Hur som helst. Har fått in lite frågor angående beställningen på min nya dator. Hela konceptet tycker jag är jättebra att kunna köpa en bra begagnad dator. Användningsområdet för mig kräver ändå inte en splitter ny dator. Datorn jag köpte var från 2016 och i 13tum. Men, jag är tyvärr inte helt nöjd ändå.. Då jag anser mig som nybörjare med redigering osv så är min tanke att börja i iMovie och med tiden kanske kunna gå över till Final Cut som kostar en del pengar, men såklart är kvalité därefter. Men redan där stötte jag på problem med denna dator. iMovie fanns inte att laddas ner(?). Så jag fick sitta med en youtube-video där det visades hur man kunde gå runt det och göra som ett ”fusk” för att få ner appen. Men ändå funkar det inte då min kamera filmar i full HD och formaten inte helt synkar nu istället. Så ja, i slutändan hjälpte det inte ändå.. Det betyder att jag inte kan använda datorn till det jag i huvudsak köpte den till, så jag har beslutat för att lämna tillbaka datorn då de hade öppet köp. Har spanat in en annan som bara är drygt två år gammal istället. Men då blir det såklart också lite dyrare. Så vi får se! Finns ju inga datorer som drar iväg så mycket i pris som vad Mac-datorer gör.

Blir så mycket ljusare ute när det är snö. <3

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad tråkigt att det inte blev som du hade tänkt och att det inte funkade 😟 hoppas att nästa blir bättre ❤️ Blir det också en Mac?

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Jepp det blev det!😉
nouw.com/jlandgrens
T',

Tråkigt att höra att du inte mår så bra. Jag hoppas du börjar må bättre snart och får lite mer energi 🖤

devote.se/babustyle
jlandgrens
jlandgrens,
Tack snälla du💛 Hoppas du mår bra du också!
nouw.com/jlandgrens