Det går så läskigt fort

Det var skönt att få gå och lägga sig igår utan att behöva ställa något alarm, få vakna av sig själv och slippa känna några måsten för dagen. Man uppskattar det så himla mycket mer när det inte är "vardag" längre. Som det var på sommarloven för några år sedan, haha 😉 Det skrämmer mig faktiskt lite hur fort tiden egentligen går. Kommer ihåg när jag var mindre hur jag alltid störde mig på alla de vuxna som jämt sa att tiden bara flyger förbi - när jag själv tyckte att det gick så himla segt. Längtade tills framtiden, när jag skulle fylla 18, 20 och få göra allt det där vuxna. Nu förstår jag innebörden av det där. Det var ett helt år sedan som jag tog studenten, jag blir 20(!) i år, har vänner som förlovat sig, skaffat och ska skaffa barn. Visst, nu är väl 20 kanske lite ungt för att skaffa barn, men heller inget ovanligt idag. Jag har inte bråttom med det där, vilket jag nämnt här tidigare. Men ni förstår? Känslan av att tiden ändå går så fort, kommer jag hinna med? Haha.

Hur som helst så har jag mer och mer börjat tro på ödet faktiskt, hur konstigt de nu än må låta. Ska förklara detta mer i ett annat inlägg.. 😉 Så jag tror helt klart att det redan finns en plan för mig. Nu har jag varit singel i mer än ett år och även om jag i början var helt förkrossad och inte visste var och hur jag skulle göra av mig själv, så var det kanske meningen. Det var meningen och dags för mig att hitta mig själv. För det har jag mestadels gjort nu. Jag vet vad jag är värd idag, vet vad jag förtjänar och inte. Men som sagt, det skrämmer mig lite ibland hur fort ett år faktiskt går..

Gillar

Kommentarer

Anita,
Härligt!! Fin bild 😃
siliiins.blogg.se
emelie andersson,
Världens finaste är du! <3
emeliiiiieandersson.blogg.se/
Tilda Barkselius,
Jag förstår precis vad du menar med att tiden flyger förbi, jag är 16 och för mig känns det galet att jag redan slutat grundskolan för gott så kan knappt föreställa mig hur det måste kännas att snart fylla 20 😊
fluring.blogg.se
emsastemo
emsastemo,