Det går upp och ner

Hej kompisar! Tack för så fina kommentarer och feedback. Verkligen.❤️

Fick en fråga om hur jag mår nu och det går upp och ner. Vissa dagar är bättre än andra men överlag är det fortfarande tungt. Mycket som ligger i grund för det och det är emellanåt riktigt svårt att sortera. Svårt att sortera ut och bort det som får mig att må dåligt. Är så himla enkelt och stå och ge andra råd om sånt här, men så fort det gäller mig själv så står jag helt handfallen.

Tack och lov så har jag kära Johanna som står ut med mig, ringer mig väldigt ofta för att höra så jag andas typ, haha. Pratar med mig om allt mellan himmel och jord. Vilket får mig att känna att det kanske inte är så hopplöst ändå. Jag har förresten verkligen, verkligen bestämt mig för att köpa häst och satsar mer än någonsin på att göra det möjligt. Jag har faktiskt hittat en nere i Skåne som både jag och Johanna tror starkt på. Får hoppas att han finns kvar när vi har möjlighet att ta oss ner bara. Är det menat så.. Hoppas!

Inte många dagar kvar innan semester nu. Känner mig mer än redo för tre veckors ledighet.

Trimmapållen ❤️

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Massa styrkekramar till dig! <3 Att ha vissa människor i närheten som ger trygghet och pepp är så otroligt guldvärt och de ska man ta vara på! Och du, är det menat så kommer det ske!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Men sååå roligt att du bestämt dig för att köpa häst, jag hejar på dig!!
nouw.com/amandassofi
Hilma
Hilma,
Åh det är så otroligt värdefullt att ha någon som man verkligen känner är ett stöd. Någon som inte ställer såna krav och som finns där för att distrahera och även lyssna på ens tankar ❤️ Kram fina du!
nouw.com/hilma
Hannativeskog
Hannativeskog,
Fin bild, förstår att du känner dig redo för semester ❤️
nouw.com/hannativeskog
My,
Köp min Qurre istället 😉 Världens bästa häst <3
mynordqvist.se
Josefin,
så skönt med semester! Hoppas du får det underbart 😃
jossanamigo.blogg.se