Det här med att vara i ett förhållande

Jag får faktiskt väldigt mycket frågor gällande förhållanden. Vad man bör göra om det ena och andra händer. Ja, allt möjligt! Så just nu så gör jag ett inlägg där jag försöker smeta in de frågor som jag får mest i ett och samma inlägg. Men skulle ni ändå känna att ni inte riktigt fått svar på era frågor så får ni bara ställa om dem så kan jag ta dem till nästa Q/A- inlägg. Men ha också i åtanke att detta bara är vad jag tycker och av mina "erfarenheter".

Ett förhållande ska vara ömsesidigt och det ska vara lika mycket vilja och lust från båda hållen. Sluta aldrig göra de där sakerna som krävdes för att få din partner. Skicka de där gulliga smsen med jämna mellanrum, påminn ofta varandra om att ni älskar varandra, hitta på små överraskningar och överraska. Nån gång för mycket finns liksom inte, att din partner känner sig speciell och lite extra älskad är ju bara bra!
Man får heller inte glömma att partnern behöver sitt utrymme. Visst, är man tillsammans så är det en hel del man delar, några hemligheter får inte finnas men ni båda har också varsitt liv. Så är det bara. Med distansförhållande blir det också ännu viktigare. Jag har däremot haft en jäkla tur med att Oliver velat lägga in precis lika mycket som mig. Vi har under nästan hela vårt år tillsammans träffats i princip varje helg och på mer eller mindre varje lov. Så då måste man verkligen acceptera de gångerna då det kanske inte går för att partnern kanske vill hänga lite med kompisarna, för det får man ju inte glömma bort att göra emellanåt.

Sen är inget förhållande felfritt. Alla har sina stunder då man bråkar osvosv. Och faktum är att det många gånger faktiskt stärker förhållandet. Det man bara måste försöka ha i bakhuvudet någonstans är att det isåfall faktiskt är bättre att bli lite ovänner nån gång men också att lösa problemen istället för att bara kasta bort det. För glöm aldrig någonstin varför ni började.

Gillar

Kommentarer