Det svider ungefär så som ett skoskavssår..

Långt inlägg,

Det var ett tag sedan vi träffades nu igen, vi brukade prata varje dag, gud va jag saknar det! Försöker ännu en gång sätta ord på alltihop, men det har allt för ofta slutat i tårar,

Men jag saknar att skriva och prata med dig typ heeeeela tiden, vilket vi gjorde förr. För så fort det hände nånting förr, kvittar om det var bra eller dåligt så var det alltid dig jag vände mig till. Vet att vi har sagt flera gånger att vi ska försöka komma närmare varandra igen och vad som än hände skulle vi bara skriva det till varandra och berätta. Men det känns bara konstigt att göra det. Jag vet inte varför. Men eftersom att vi inte träffas dagligen numera och du har dina vänner och jag har mina så, varför skulle du egentligen bry dig om hur jag mår? Det är säkert inte alls så, men ja. Asså det är lite så känslan är.

Det är som att tiden bara har stannat mellan oss. För när vi träffas så är det nästan som att nån av oss bara varit bortrest en längre tid så att vi inte har kunnat träffas på grund av det. Och att vi bara då har missat lite av vad som har hänt i varandras liv. Så att vi får uppdatera varandra om det.

Jag saknar att verkligen känna att du står där vid min sida. Det känns väldigt tomt att inte känna den känslan av att du verkligen finns. Även om jag vet att om jag skulle skriva så klart att du skulle svara.
Eftersom att vi har skrivit till varandra typ hur många gånger som helst att vi ska försöka prova och komma närmare och så, så vet jag inte om det blir bättre fall jag säger det ännu en gång. Men läser du det här så vet du säkert nu att jag menar allvar med det. Jag vet att jag varit dålig på att skriva till dig. Du kanske har känt att det bara har varit du som har försökt hålla kontakten och så. Och ja, jag har varit dålig. Men det har hänt ofantligt mycket. Och ännu en gång har jag kanske då varit dålig på att berätta det för dig.

Jag kan fortfarande skratta åt saker vi gjort tillsammans. Som Bohem, nibor utan byxor, när vi var i din stuga. Allt med det var kul när vi var i din stuga helt seriöst. Skrattade galet mycket då! Haha nog bara jag och du som vet det roliga med det där ;)
Men jag är glad att du mår bra, önskar att vi inte hade glidit isär så sjutk mycket bara..
Men, som sagt. Jag saknar dig. Ofantligt mycket.
Och jag hoppas att vi snart kan hitta tillbaka till oss, - Aladin och Paradis.

Gillar