Detta ska göras denna vecka:

Känns som att det är rätt mycket att göra denna veckan. Så tänkte skriva upp allt här så ni vet vad jag kommer att pyssla med!

Tisdag (imorgon): Först skola, slutar 13.15. Så får vänta ungefär en timme innan jag kan åka hem för bussen kommer ungefär 14.17. Och antagligen så följer även Beata med mig hem så att vi kan dra till stallet och rida. Om vi får gruppera oss som vi vill i samhällskunskapen så stannar kanske Beata kvar ett tag efter vi har ridit så att vi kan skriva lite mer på filmanalysgrejen vi ska göra till samhällen. Sen får jag även börja med lite Engelska arbete. Ett av dem arbetena ska in på torsdag. Sen ska jag även plugga till Naturkunskapsprovet som är på torsdag.

Onsdag: Får börja morgonen med att gå upp super tidigt för att släppa ut hästarna. Sen åka iväg till skolan och slutar sen klockan 14.10 så hinner precis med bussen som vanligt på onsdagar. När jag kommer hem efter skolan så får jag dra bort till stallet igen för att fixa där och kanske rida. Sen ska jag väl äta och fortsätta även då med mitt pluggande. Prov och inlämning på torsdag! Plus att jag även får klämma in lite mattepluggande.

Torsdag: Då har jag förhoppningsvis, eller nej, inte förhoppningsvis. Då ska jag ha lämnat in talet som ska skickats in i engelskan. Och så har jag ju även naturkunskapsprov! Sen vet jag inte riktigt mer vad som händer under den dagen. Plugga lite matte kan jag nog allt göra också. Så att jag är med i planeringen.

Fredag: Då kommer nån författare till skolan så jag börjar nio! Så ska vi sitta i aulan och lyssna på honom. Sen skulle jag också tippa på att vår samhällslärare skulle vilja ha in filmanalysen eller vad jag nu ska kalla det innan veckans slut. Så senast här så får den i så fall vara inne. Sen är det ju helg!!

Gillar

Kommentarer