Detta ska införskaffas:

Jag ska alltså införskaffa mig en ny sadel till hästepållen! Visst blir Senco 25 snart, men med tanke på all energi han har så känns det faktiskt värt det till 100%. Han är heller inte så speciellt svank, inga stela leder, ont i några ben eller ont någon annanstans heller. Så ja, så får det bli! Dessutom så är han verkligen i behov av en ny sadel då den vi har nu börjar gå in på sin sista vals så att säga, haha!

Så imorgon blir det en ganska tidig morgon trots att jag har sovmorgon.. Kommer väl att vara i stallet runt ungefär halv tio skulle jag tro. För min syster och en som heter Monica kommer runt tio, och Monica ska hjälpa oss att få en bra passform och mått till sadeln. Så då tar hon med sig några sadlar så att vi kan testa oss fram. Det ska faktiskt bli himla roligt!

Där då min beslutsångest återigen träder in är då på färgen på sadeln.. Svart eller brunt? Sadeln vi har nu är ju svart, och den mesta utrustningen är också svart. Men hade det inte varit lite fint med brunt? Fast då måste det ju såklart även införskaffas ett träns i brunt. För man kan ju inte ha brun sadel och svart träns.. ;)

Så behöver lite hjälp! Vad tycker ni? Brun eller svart sadel? :D

Gillar

Kommentarer