Dumma mig

Förlåt för att uppdateringen verkligen varit super tråkig. Då jag kom hem från skolan igår så åt jag lite snabbt och sen tog jag det lugnt och runt halv fem tiden var det faktiskt dags att åka till min syster som vi kort skulle fira för att hon idag fyller år. Och när vi kom hem igen efter det så fanns det bara ingen ork till att sätta sig framför datan tyvärr. Därav har den varit lite halv dålig. Och jag har ännu en gång slarvat med att göra tidsinställda..

Och idag var jag uppe och tog ut hästarna, (hur jag nu orkade det då jag gick upp samma tid som jag gjort tidigare hela veckan för att gå till skolan) och jag var tillbaka hemma igen typ tio över åtta. Sen gick jag och la mig igen och sov till typ tio. Då gick jag upp och åt frukost med mamma sen somnade jag om och har sovit lite till och från typ hela dagen. Jobbigt att gå i skolan! ;)

Ska snart igen bort till stallet för att ta in hästarna och mocka och sånt där. Har dock ingen lust att träffa Louise (har ett litet agg mot henne då hon burit sig väldigt dumt åt mot mig heho) och hon skulle rida framåt kvällen på hästen som min häst står med så vet inte riktigt hur länge jag ska vänta för att slippa träffa på henne :o Haha!

Ahja, nu ska jag medan jag väntar på att tiden ska gå lite fixa ihop några tidsinställda eftersom att jag har maaaassa med tid. Puss!

Bjuder på en bild på mig och min fasters lilla gosehund! Hiho

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229