Efter ett litet avbrott

Hej och förlåt om ni inte har kunnat komma in på bloggen på ett tag. Fick indikation förut på att bloggen låg nere. Har tyvärr glömt bort bloggen lite så vet inte alls hur länge den varit nere. Men nu ska det funka!

Har inte uppdaterat här sedan i slutet på förra månaden. Shit! Inget speciellt har egentligen hänt sedan dess dock. Har de två senaste veckorna varit och jobbat på vårt centrallager där jag plockat varor. Trycket på e-handeln har faktiskt ökat, galet kul! Så har ni handlat på hööks.se det senaste och fått en följesedel med ”JL” initialer på så har jag packat det paketet.😉 Haha! Det är kul men väldigt ansträngande psykiskt faktiskt. Har inget emot att jobba mycket eller hårt, det är bara tufft att inte få komma hem och kolla sig i huvudet. Ska dit i veckan igen och då blir det en dag till. De tidigare två veckorna så har vi varit där under två arbetsdagar, denna gången blir det tre.

Annars så rullar väl livet på. Vissa dagar är det tufft att bo tillsammans med sin bästakompis. Min största rädsla är ju att vi blir osams över något. Att jag tycker något som hon inte håller med om eller liknande. Jag har verkligen kämpat psykiskt sedan i november då jag flyttade in i mitt hem att få det att kännas som just mitt hem. Och även om Emelie tidigare varit där mycket så är det en helt annan sak nu när det ska vara hennes hem också. Det är klart att hon i grund egentlig är en såkallad ”inneboende”. Men det blir så himla konstigt att begränsa det så då vi har en såpass tight relation sedan tidigare.

Men nog om det! Jag hoppas iallafall att den här extrema krisen som ändå blivit snart släpper. Att gränsen till Norge är stängd är verkligen ett jätteproblem.. Det pratas om att gränsen kan vara stängd i upp till ett halvår/ett år! Jag hoppas inte det är sant utan att det bara är snack.. Vore katastrof om det var stängt så länge, det skulle typ innebära öde för hela Strömstad tror jag..

Här ska rensas och bli snyggt! Så fint med alla blommor som ploppat upp också. Kommer vara borta söndagkväll till onsdagkväll. Därefter är jag ledig i ganska många dagar, då ska jag rensa och fixa i trädgården. Stapla ved och göra det fint. Skönt med lite vårpyssel! Har ni några planer?

Gillar

Kommentarer