Efter tre dagar med NAF's Magic

Då har tre dagar passerat sedan jag först gav Lanzo sin första dos av Magic. Redan inne på dag två (att klargöra här är också INNAN han även fick dos nummer två) så märkte jag av skillnad. Så nu efter tre doser så är det faktiskt skillnad på honom. Han känns lugnare och mer.. Harmonisk. Sen har han ju halvblods-blodet också, så allt kommer nog inte kunna gå att dämpa, men redan är det en galen skillnad. På flaskan står det 3-5 dagars startdosering, men då jag redan nu märker skillnad så kommer jag att gå över på underhållsdoseringen. Skillnaden mellan startdoseringen och underhållsdoseringen är att startdoseringen ligger på 50ml och underhållsdoseringen på 25ml.

Jag har ännu inte riktigt hunnit kunna komma igång och rida riktigt ordentligt heller, men hoppas på att kunna komma igång så snart som möjligt. Speciellt då ska det bli ännu mer intressant. Men där jag ville ha mest resultat och "förändring" har det faktiskt visat sig mest just förändring och resultat. För att ta ett litet exempel så drog det igång och blåsa riktigt ordentligt här igårkväll. Bestämde mig jättesent på kvällen att ta in hästarna så jag var i stallet runt halv elva på kvällen och skulle ta in dem i jätteblåst och dessutom när det var kolsvart. För Sencos del är det inget vidare problem, han är en trygg och trogen pelare i det hela just nu. Men Lanzo tyckte det var lite småläskigt men höll sig ändå strikt bredvid mig. Inne i stallet var det heller inga konstigheter, vilket det var de första gångerna. Imorse då jag skulle ta ut dem igen gick det lika lätt och smidigt. Går lugnt och fint bredvid mig, ökar dock takten en aning när han förstår att det är till hagen vi ska.. Men, det är väl ändå ingenting man kan bli sur för? 😉 De har stått inne över natten nån gång tidigare och att ta ut dem morgonen därefter kommer jag ihåg var typ livsfarligt, Lanzo var helt omöjlig. Så den markanta skillnaden från då till imorse är himmelsk verkligen. Att peka extra på då är bland annat stormen vi har nu, som vi inte hade då. ​Och ändå var han cool som en filbunke imorse som sagt 😉

​​Ska fortsatt bli spännande av denna doseringen och se hur det tar sig ut även då vi ska in på stallgången ensamma för att rida ut på egen hand och sådär. Att tillägga ytterligare är givetvis att jag inte förlitar mig på denna produkt till 100%, givetvis beror också mycket på vilken relation jag och hästen har också. Man kan ju inte förvänta sig en lugn häst om relationen inte är bra direkt.
Jag ser bara detta som en liten hjälp på traven.

NAF's Magic.

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh vad spännande! ❤
nouw.com/tildakarlsson
Juli,
Vad häftigt! Läste ditt inlägg om det innan och det verkar riktigt bra ju! Faktiskt riktigt coolt när sånt fungerar, speciellt när det är något sånt som brist på magnesium!
forcebacka.blogg.se/
Hanna Sahlqvist aka Hannavic,
Hoppas det blir toppen!!! 😃

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se
hannavic.se
Sharon,
Så skönt att du hittat något som hjälper.. Synd att det inte alltid är lika enkelt att veta vad ens häst vill :/

Kram
leggohouse.blogg.se/
Emelie Andersson ,
Så bra att du redan märker skillnad!! 😊 hejja er! <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Anita,
Härligt med skillnad 😃 😃
siliiins.blogg.se