Efter två timmar i stallet

Efter att jag slutade skolan klockan 13.20 idag så hade jag två möten direkt efter varandra. Det ena var ett möte med handledaren för gymnasiearbetet och det andra var för idrottsspecialiseringen (alltså ridningen). När väl det sista mötet också var klart så var klockan redan kvart i tre så då kom min otroligt snälla terapeut och hämtade mig och körde hem mig. Väl hemma hos mig så pratade vi lite sen åkte hon igen och då bytade jag om och åkte till stallet.

Väl i stallet tog jag god tid på mig (en hel jäkla halvtimme!!) att mocka alla fem boxar. Det var visserligen ganska skönt med tanke på att jag bara behöver lugna ner mig för att jag varit ganska stressad och det kombinerat med trötthet går inte ihop för mig. Efter att jag hade mockat så skrubbade jag Sencos vattenhink, fyllde på mat i krubban och la upp hö till honom. Sen tog jag in honom och borstade massa, borstade nog igenom honom med typ alla borstar jag har, och jag har en del 😉 Sen provade jag torrschampot som vi köpte för ett tag sedan men som jag bara aldrig har fått tillfället för att kunna använda. Och det verkade funka fint, när jag sedan borstat bort det så glänste han lite och vi stod i typ en kvart och bara gosade järnet.

Senco verkade tycka att det var skönt att bara stå på stallgången och mysa och för stunden slippa vara ute då det började regna nästan precis när jag tog in honom. Det känns verkligen som att han börjar bli tryggare och tryggare med att vara ensam, det är inga problem längre, som det var för typ ett år sedan. Min guldklimp

Gillar

Kommentarer